ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Η Γιουβέντους πάει για την εξαίρεση με Ντι Μαρία

Ο Άνχελ ντι Μαρία πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ που σκόραρε στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λιλ
Ο Άνχελ ντι Μαρία πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ που σκόραρε στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λιλ © 2021 MICHEL EULER / AP IMAGES

Ο Άνχελ ντι Μαρία μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από την Παρί Σεν Ζερμέν και η Γιουβέντους εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει την εξαίρεση και να τον αποκτήσει, παρότι είναι ήδη 34 ετών.

Η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε την απόφαση να βάλει τέλος στην αργεντίνικη παροικία το προσεχές καλοκαίρι, πλην του Λιονέλ Μέσι, με τον Άνχελ Ντι Μαρία να είναι μεταξύ αυτών που θα αποχωρήσουν από το Παρίσι στο τέλος της σεζόν.

Ο Αργεντινός μένει ελεύθερος και δεν θα του έχει κατατεθεί πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου. Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, η Γιουβέντους εξετάζει το ενδεχόμενο να τον αποκτήσει, προσφέροντάς του συμβόλαιο για ένα ή δύο χρόνια.

Οι "μπιανκονέρι" σκέφτονται να κάνουν την εξαίρεση για τον Ντι Μαρία, δεδομένου ότι ο σύλλογος έχει αποφασίσει πλέον να μην προχωρά σε μεταγραφές παικτών άνω των 30 ετών (εκτός από τον Ζορζίνιο), καθώς η νέα πολιτική του είναι να αποκτά ποδοσφαιριστές που μπορούν να πουληθούν στο μέλλον και να μην χάσουν την αξία τους.

Άλλωστε η Γιουβέντους θα χρειαστεί έναν νέο εξτρέμ, αφού ο Πάουλο Ντιμπάλα και, πιθανότατα, ο Φεντερίκο Μπερναρντέσκι θα αποχωρήσουν από το Τορίνο μετά την ολοκλήρωση των συμβολαίων τους τον Ιούνιο.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ