ΑΕΚ

Η φωτογραφία του Τζαβέλλα με τον Ντεμιράλ πριν από το Ολυμπιακός - Αταλάντα

Ο Τζαβέλλας με τον Ντεμιράλ
Ο Τζαβέλλας με τον Ντεμιράλ PRINT SCREEN INSTAGRAM

Ο Μερίχ Ντεμιράλ βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της Αταλάντα για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό (24/2, 19:45, COSMOTE SPORT 3 HD, Live από το SPORT24), με τον Γιώργο Τζαβέλλα να εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να συναντήσει από κοντά τον πρώην συμπαίκτη του στην Αλάνιασπορ.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ήταν συμπαίκτης με τον Μερίχ Ντεμιράλ τη σεζόν 2018/19 στην Αλάνιασπορ, έως ότου ο 23χρονος Τούρκος αποχώρησε για τη Σασουόλο.

Ο νεαρός αμυντικός, που από το περασμένο καλοκαίρι αγωνίζεται δανεικός από τη Γιουβέντους στην Αταλάντα βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του ιταλικού συλλόγου για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό (24/2, 19:45, COSMOTE SPORT 3 HD, Live από το SPORT24) στο Γ.Καραϊσκάκης.

Ο αμυντικός της ΑΕΚ θέλησε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία αυτή και να βρεθεί ξανά με τον άλλοτε συμπαίκτη του, δημοσιεύοντας μάλιστα και μία φωτογραφία τους στα social media.

"Χαίρομαι που σε ξαναβλέπω φίλε μου! Είμαι περήφανος για την εξέλιξή σου γιατί είσαι εξαιρετικός τύπος και κορυφαίος αμυντικός!", έγραψε ο Έλληνας στόπερ κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε.

TAGS ΑΕΚ EUROPA LEAGUE ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ