ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η φιγούρα του Μπάρκα κοσμεί την κεντρική είσοδο του γηπέδου της Ουτρέχτης

Η φιγούρα του Μπάρκα κοσμεί την κεντρική είσοδο του γηπέδου της Ουτρέχτης
Η φιγούρα του Μπάρκα στην κεντρική είσοδο του γηπέδου της Ουτρέχτης UTRECHT'S OFFICIAL ACCOUNT ON TWITTER

Σε μια τιμητική κίνηση για να εκφράσει το "ευχαριστώ" στη συνεισφορά του Βασίλη Μπάρκα προέβη η Ουτρέχτη, συμπεριλαμβάνοντας τον Έλληνα τερματοφύλακα μεταξύ των παικτών η φιγούρα των οποίων κοσμεί την κεντρική είσοδο του γηπέδου της.

Ο Βασίλης Μπάρκας έχει βρει την ποδοσφαιρική του Ιθάκη στην Ουτρέχτη, μετά το πέρασμά του από τη Σέλτικ, με τον ολλανδικό σύλλογο να του επιστρέφει την εμπιστοσύνη που έδειξε το καλοκαίρι του 2023 υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με την ομάδα της Eredivisie, μέσω μιας συνήθης πρακτικής για τα δεδομένα του εξωτερικού.

Οι ευρωπαϊκές ομάδες συχνά κοσμούν το εξωτερικό μέρος των γηπέδων τους με τις φιγούρες των καλύτερων παικτών τους, κάτι το οποίο συνέβη και στην περίπτωση του Έλληνα διεθνή, ο οποίος βρίσκεται στην κεντρική είσοδο του γηπέδου της Ουτρέχτης.

Ο Μπάρκας αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά των οπαδών του ολλανδικού συλλόγου, καθώς, επίσης, και βασικό στέλεχος στα αγωνιστικά πλάνα του τελευταίου ενός και πλέον έτους, έχοντας συμπληρώσει 45 συμμετοχές με 12 clean sheets.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ