SUPER LIG

Η Φενέρμπαχτσε πάτησε κορυφή στην Τουρκία πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στην Άιντραχτ
Οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στην Άιντραχτ © 2021 MICHAEL PROBST / AP IMAGES

Η Φενέρμπαχτσε επικράτησε με 2-1 στην έδρα της Χατάισπορ, πάτησε κορυφή στη Süper Lig και περιμένει τον Ολυμπιακό για το Europa League.

Η Φενέρμπαχτσε δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στη Χατάισπορ για την 7η αγωνιστική της Süper Lig και με την εκτός έδρας νίκη 2-1 στο Χατάι, πάτησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Europa League.

Μόλις στο 17ο λεπτό ο Ντιέγκο Ρόσι από κοντά άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενουμένους, με το πρώτο τέρμα του με τη φανέλα της τουρκικής ομάδας. Δώδεκα λεπτά αργότερα σκόραρε και ο Φίλιπ Νόβακ, φέρνοντας την ομάδα του Βίτορ Περέιρα ακόμα πιο κοντά στη νίκη.

Η Χατάισπορ είχε τους ίδιους βαθμούς με την Φενέρμπαχτσε πριν από τη σέντρα και έκανε εντυπωσιακή εκκίνηση στη σεζόν, όμως δεν κατάφερε να προβάλλει αντίσταση σε αυτό το παιχνίδι και απλά μείωσε με τον Ντίλαν Σεν Λουί στο 70ό λεπτό.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Δημήτρη Πέλκα (πέρασε αλλαγή στο 86') είναι ο Ολυμπιακός στην Κωνσταντινούπολη (Πέμπτη 30/9, 19:45, COSMOTE SPORT 3HD, Live από το SPORT24) για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

TAGS SUPER LIG ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ