ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

Η εθνική Βραζιλίας θέλει τον γιο του Αντσελότι στο προπονητικό τιμ μέχρι το 2024 να αναλάβει εκείνος

Ο Κάρλο Αντσελότι με τον γιο του, Νταβίντε, στον πάγκο της Ρεάλ
Ο Κάρλο Αντσελότι με τον γιο του, Νταβίντε, στον πάγκο της Ρεάλ © 2022 PABLO GARCIA / AP IMAGGES

Το ESPN αναφέρει πως η ομοσπονδία της Βραζιλίας εξετάζει το σενάριο πάρει τον γιο του Κάρλο Αντσελότι, Νταβίντε, στο προπονητικό τιμ της ομάδας μέχρι να αναλάβει την εθνική το 2024 ο προπονητής της Ρεάλ.

Η Βραζιλία είναι αισιόδοξη για την υπόθεση του Κάρλο Αντσελότι, με τον προπονητή της Ρεάλ να έχει έρθει σε συμφωνία με τη "σελεσάο" για να αναλάβει την ομάδα από τον Ιούνιο του 2024, σύμφωνα με το Globo.

Δημοσίευμα του ESPN τη Δευτέρα (19/6) αναφέρει ότι η ομοσπονδία μελετά τρόπους για να κάνει όσο πιο ομαλά γίνεται τη μετάβαση από τον Ραμόν Μενέζες, που ανέλαβε χρέη υπηρεσιακού προπονητή μετά την αποχώρηση του Τίτε, στον Αντσελότι.

Ένα από τα σχέδια που εξετάζονται είναι να πάρει η Βραζιλία πριν από τον ερχομό του Ιταλού τεχνικού έναν άνθρωπο που είναι της εμπιστοσύνης του, κάτι που μάλιστα αποτελεί κι επιθυμία του 64χρονου τεχνικού.

Αυτός θα μπορούσε να είναι ο γιος του, Νταβίντε Αντσελότι, που είναι βοηθός του από το 2016. Η σκέψη δηλαδή, των ανθρώπων της Βραζιλίας είναι να αποχωρήσει ο Νταβίντε νωρίτερα από τους "μερένγκες" και να δουλέψει με τον Μενέζες.

Όλα αυτά αναμένεται να συζητηθούν σε μια συνάντηση που έχει προγραμματιστεί να γίνει μέχρι το τέλος του Ιουνίου.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ