ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η Εθνική Ελλάδας είναι τελευταία στις τελικές προσπάθειες εντός στόχου στα προκριματικά σε όλη την Ευρώπη

Η 11αδα της Εθνικής σε παράταξη για τον αγώνα με το Κόσοβο
Η 11αδα της Εθνικής σε παράταξη για τον αγώνα με το Κόσοβο INTIME

Η κάκιστη εικόνα της Εθνικής Ανδρών στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ επιβεβαιώνεται και από ένα θλιβερό στατιστικό, αφού η Ελλάδα είναι τελευταία στις προσπάθειες εντός στόχου σε όλη την Ευρώπη, πίσω ακόμα και από το Γιβραλτάρ και το Λιχτενστάιν.

Η Εθνική Ελλάδας τιμωρήθηκε στο Κόσοβο στο 90+2, με αποτέλεσμα να φέρει ισοπαλία με 1-1. Όπως ωστόσο έχει φανεί και στους δύο προηγούμενους αγώνες των Προκριματικών του Παγκοσμιου Κυπέλλου, το πρόβλημα δεν είναι η άμυνα αλλά η επίθεση. Και υπάρχει ένα ξεκάθαρο στατιστικό που το δείχνει αυτό.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Έπειτα από 3 αγωνιστικές λοιπόν, η Ελλάδα είναι η ομάδα με τις λιγότερες τελικές προσπάθειες εντός στόχου στην ευρωπαϊκή ζώνη κατά την διάρκεια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Είναι δηλαδή πίσω από εθνικές ομάδες όπως το Λιχτενστάιν, το Γιβραλτάρ, το Σαν Μαρίνο και το Κόσοβο!

Στην πραγματικότητα βέβαια το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι ότι δεν βρίσκει στόχο, αλλά ότι δεν παράγει ευκαιρίες. Και αυτό φαίνεται από ένα άλλο στατιστικό, αφού έπειτα από 3 αγώνες η Εθνική ομάδα έχει συνολικά μόλις 11 τελικές, έχοντας από κάτω της σε αυτό τον τομέα μόνο το Λιχτενστάιν και το Γιβραλτάρ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ