ΙΣΠΑΝΙΑ

Η Ερμόσο σχολίαζε γελώντας το φιλί με τον Ρουμπιάλες μετά την κατάκτηση του τροπαίου

Η Ερμόσο σχολίαζε γελώντας το φιλί με τον Ρουμπιάλες μετά την κατάκτηση του τροπαίου
Η Ερμόσο σχολίαζε γελώντας το φιλί με τον Ρουμπιάλες μετά την κατάκτηση του τροπαίου PRINT SCREEN

Σάλο προκαλεί ένα video που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, στο οποίο η Τζένη Ερμόσο σχολιάζει γελώντας το φιλί της με τον Ρουμπιάλες αμέσως μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Ισπανία.

Στην Ισπανία οι εξελίξεις για το σκάνδαλο με το φιλί του προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας στην αρχηγό της εθνικής, Τζένι Ερμόσο, στη διάρκεια της απονομής στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών, συνεχίζονται.

Ο Ρουμπιάλες αρνήθηκε να παραιτηθεί, ενώ τόνισε πως το φιλί έγινε με τη συναίνεση της Ισπανίδας παίκτριας. Η Ερμόσο, αντίθετα, δήλωσε πως δεν συμφώνησε ποτέ με το φιλί, αλλά και πως ποτέ δεν τον σήκωσε στον αέρα. Η ομοσπονδία απάντησε στην ποδοσφαιρίστρια με τέσσερις φωτογραφίες, που δείχνουν το αντίθετο.

Τώρα ένα νέο video κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, όπου φαίνεται η Ερμόσο να σχολιάζει το φιλί με τον Ρουμπιάλες γελώντας, όσο βρισκόταν μέσα λεωφορείο μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα, η Ισπανίδα επιθετικός της "ρόχα", γυρίζει την οθόνη του κινητού της προς τις συμπαίκτριές της και δείχνει χαμογελώντας ένα κολάζ που βρήκε στα social media με το φιλί της με τον Ρουμπιάλες αλλά και με το φιλί του Ικέρ Κασίγιας στη δημοσιογράφο Σάρα Καρμπονέρο, τη στιγμή της συνέντευξης.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ