ΓΑΛΛΙΑ

Η Equipe άλλαξε το όνομά της σε Ζινεντίν προς τιμήν του 50χρονου Ζιντάν

Η Equipe άλλαξε το όνομά της σε Ζινεντίν προς τιμήν του 50χρονου Ζιντάν

Η γαλλική εφημερίδα "Equipe" αποκάλυψε το πρωτοσέλιδο με το οποίο θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη (23/6) και το οποίο θα είναι αφιερωμένο στον Ζινεντίν Ζιντάν, με τον σπουδαίο Γάλλο παίκτη και προπονητή να συμπληρώνει μισό αιώνα ζωής.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν απομακρύνεται σιγά σιγά από το κάδρο της Παρί, με τους Παριζιάνους να δείχνουν να εμπιστεύονται τον Γκαλτιέ ως διαδόχου του Ποτσετίνο, όμως η μπογιά του εξακολουθεί να περνάει.

Αυτό το οφείλει φυσικά στις μαγικές βραδιές που έχει χαρίσει στους φιλάθλους τόσο ως παίκτης όσο και με την ιδιότητα του προπονητή, με τον "Ζιζού" να είναι το τιμώμενο πρόσωπο στο αυριανό (23/6) φύλλο της Equipe.

Συγκεκριμένα, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από τη γέννησή του, τον φιλοξενεί στο πρωτοσέλιδό της έχοντας πάρει συνέντευξη από εκείνον, αλλάζοντας μάλιστα τον τίτλο της για μία ημέρα σε "Ζινεντίν".

Επιπλέον, το γαλλικό μέσο έδωσε στη δημοσιότητα και μία ατάκα που έδωσε ο Γάλλος προπονητής στο πλαίσιο της συνέντευξής του και η οποία σχετίζεται με την εθνική Γαλλίας, με τον άνθρωπο που χάρισε στην Γαλλία το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1998 με τα δύο γκολ του κόντρα στην Βραζιλία, να δηλώνει: "Με τους μπλε δεν έχει τελειώσει".

Υπενθυμίζεται πως παραμένει υποψήφιος για τον πάγκο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας, από τη στιγμή που είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τον πάγκο της ο Ντεσάμπ μετά από το φινάλε του Μουντιάλ στο Κατάρ τον προσεχή Δεκέμβριο.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΖΙΝΕΝΤΙΝ ΖΙΝΤΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ