ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η επιθυμία του Μίτσελ

Η επιθυμία του Μίτσελ
INTIME SPORTS

Ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε για πρώτη φορά χάρη από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού υποσχέθηκε ότι θα την κάνει.

Ο Μίτσελ ήταν αποκαλυπτικός στη συνέντευξη που έδωσε εφ όλης της ύλης στην Κωνσταντινούπολη και αποδείχθηκε αινιγματικός όταν τόνισε "Τόσο καιρό στον Ολυμπιακό, δεν ζήτησα καμία χάρη από τον πρόεδρο. Τώρα όμως του ζήτησα μια χάρη και μου είπε ότι θα την κάνει"

Ο Ισπανός τεχνικός μάλιστα, τόνισε ότι οι μεταγραφές τελείωσαν, εκτός κι αν φύγει την τελευταία στιγμή κάποιος παίκτης, όπως έγινε πέρυσι με τον Φέισα και τον Φετφατζίδη.

Στον Ολυμπιακό συμπλέουν με τον προπονητή τους, αλλά έχουν τα μάτια τους ανοιχτά , σε περίπτωση που βρουν κάποιο λαυράκι, ενώ δεν έχει κλείσει ακόμη το θέμα Πουλίδο στη διαμάχη με την Τίγκρες. Ο πρωταθλητής όμως δεν μπορεί να κάνει το παραμικρό , αφού η όλη ιστορία είναι μια υπόθεση του παίκτη με τον σύλλογο του και δεν μπορεί να παρέμβει, αν δεν βρεθεί λύση. Τη λύση θα τη δώσουν μόνο τα δικαστήρια...

Ο Μίτσελ πάντως δεν λέει να ξεχάσει τον Πουλίδο, αφού ήταν η πρώτη επιλογή του, πιστεύει πολύ στον Μεξικανό , εδώ και καιρό και τον προόριζε μαζί με τον Διαμαντάκο, τον Μπενίτες και τον Σαβιόλα για δυο θέσεις στην επίθεση, ενώ περιμένει και την επιστροφή του Ολαιτάν .

Αυτό που ζήτησε λοιπόν από τον Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν η απόκτηση του Πουλίδο. O πρόεδρος του Ολυμπιακού υποσχέθηκε ότι θα το κάνει, αλλά δυστυχώς γι' αυτόν δεν είναι στο χέρι του. Δεν είναι οικονομικό το πρόβλημα, για να δώσει κάτι παραπάνω και να τον πάρει. Στο Μεξικό γίνεται... παγκόσμιος πόλεμος για τον παίκτη και ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να παρέμβει.

Γι αυτό ο πρωταθλητής θα παρακολουθεί διακριτικά την υπόθεση και θα πάρει τον παίκτη, όταν και αν μείνει ελεύθερος. Αν όμως η υπόθεση τραβήξει σε μάκρος, όπως όλα δείχνουν, τότε ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει στην απόκτηση κι άλλου σέντερ φορ ως τις 31 Αυγούστου για να πάει στο Τσάμπιονς Λιγκ πάνοπλος.

Οι μεταγραφές λοιπόν δεν τελείωσαν. Αναμένεται η απόκτηση κι άλλου σέντερ φορ, ονόματα ως γνωστόν δεν διαρρέουν εύκολα, αλλά μην ξεχνάτε τους Ζόνας και Μήτρογλου, όπου όλα είναι ρευστά και μπορούν να αλλάξουν, παρά το ενδιαφέρον της Γαλατά για τον πρώτο και την άρνηση της Φούλα για τον δεύτερο.

Ο Μίστελ πάντως ήταν αποκαλυπτικός για τον τρόπο που ενεργεί μεταγραφικά ο Ολυμπιακός. Προτάθηκαν οι Ετό, Ρομπίνιο, Βόσεν, Καρντόσο και ζήτησε να μη προχωρήσουν σε διαπραγματεύσεις. Ο Ισπανός θέλει Μπενίτες, Πουλίδο, Διαμαντάκο, Σαβιόλα, Ολαιτάν, κι αν δεν προχωρήσει η υπόθεση του δεύτερου κάποιον άλλο έχει στο μυαλό του. Κάτι παραπάνω ξέρει...

ΥΓ: Στον Ολυμπιακό ΔΕΝ ασχολούνται με τα τιτιβίσματα του Γιάννη Αλαφούζου, που ουσιαστικά με αυτά που έγραψε, έθιξε τον Πατριάρχη και τα λεγόμενα του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ