ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η επιθυμία Μπιάρσμιρ και η Γουεστ Χαμ για "Σάλπι"

Η επιθυμία Μπιάρσμιρ και η Γουεστ Χαμ για "Σάλπι"
Σιμάο, Μπιάρσμιρ, Παναθηναϊκός, προπόνηση

"Να φορτώνουμε τους αντιπάλους μας με πίεση" επιθυμεί ο Μπιάρσμιρ. H Γουέστ Χαμ θέλει "Σάλπι"

Μπιάρσμιρ: "Να φορτώνουμε τους αντιπάλους μας με πίεση"

Με στόχο να φορτώνουν τους αντιπάλους τους με άγχος νικώντας κάθε ομάδα που συναντούν επιθυμεί ο Ματίας Μπιάρσμιρ. Ο Σουηδός αμυντικός επέστρεψε στο αρχικό σχήμα κόντρα στον Εργοτέλη και μετά το ματς τόνισε χαρακτηριστικά πως οι "πράσινοι" στο πρώτο γκολ έμειναν εκτεθειμένοι στην άμυνα.

Αναλυτικά τι είπε ο Σουηδός αμυντικός:

-Πρώτο ματς της νέας χρονιά με νίκη και καλή εμφάνιση...
" Όχι μέχρι το πρώτο γκολ που σκόραρε ο Εργοτέλης. Δεν ξεκινήσαμε καλά, ήταν σαν να ήμασταν ακόμα στις διακοπές. Στη συνέχεια όμως γίναμε πολύ καλύτεροι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και φτάσαμε στην ανατροπή".

-Θεωρείς ότι το σημείο κλειδί ήταν η ανατροπή του σκορ πριν φύγει το ημίχρονο;
" Σίγουρα ήταν πολύ σημαντικό που ισοφαρίσαμε και προηγηθήκαμε πριν να φύγει το πρώτο ημίχρονο. Και σε άλλα παιχνίδια ήμασταν 0-0 στο πρώτο μέρος και βάζαμε αρκετά γκολ στο δεύτερο. Αλλά σίγουρα ήταν καλύτερα να πας με 2-1 στα αποδυτήρια παρά με 1-1".

-Δεχτήκατε το πρώτο γκολ μετά από τέσσερα ματς. Tι έφταιξε;
" Δεν ξέρω τι έφταιξε. Ήταν μια αντεπίθεση ύστερα από μια εκτέλεση στημένης φάσης από εμάς και δεν λειτουργήσαμε καλά. Εγώ είχα να καλύψω δύο παίκτες, προσπάθησα να κόψω την πάσα αλλά δεν τα κατάφερα. Δεν ήξερα τι να κάνω, ποιον να μαρκάρω".

-Παραμένετε στη πρώτη θέση και συνεχίζεται να φορτώνεται με άγχος τον αντίπαλο σας;
" Είναι καλό να παραμένουμε στη πρώτη θέση και να φορτώνουμε τους αντιπάλους μας συνέχεια με πίεση καθώς αφού εμείς κερδίζουμε θα πρέπει να κερδίζουν και αυτοί και δεν είναι τόσο εύκολο όταν ξέρεις ότι σε ένα ματς θέλεις μόνο νίκη".

-Επόμενο ματς στην Ξάνθη, σε μια δύσκολη έδρα...
" Θυμάμαι την Ξάνθη, ήταν το πρώτο μου ματς. Έχουν μια καλή ομάδα, σκληρή, με καλή άμυνα και ίσως στην έδρα τους παίξουν ακόμα πιο αμυντικά γιατί δεν θα θέλουν να χάσουν".

-Είδαμε και τον χλοοτάπητα να είναι σε πολύ καλή κατάσταση;
" Ήταν πολύ καλύτερο. Αλλά θέλει δύο-τρία παιχνίδια ώστε το χορτάρι να πατηθεί αλλά σίγουρα είναι πολύ καλύτερα πλέον".

Οι Ιταλοί μιλούν για ενδιαφέρον Γουέστ Χαμ για Σαλπιγγίδη

Μετά τους Γερμανούς αλλά και τις φήμες περί ΠΑΟΚ μια νέα ομάδα προστέθηκε στις υποψήφιες μνηστήρες για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Συγκεκριμένα, η ιταλική ιστοσελίδα "tuttomercatoweb.com" αναφέρει πως ο διεθνής επιθετικός των "πράσινων" έχει μπει στο στόχαστρο του προπονητή των "σφυριών", Τζιανφράνκο Τζόλα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το άρθρο, ο Ιταλός τεχνικός έχει στα πλάνα του να πουλήσει τους Άπσον, Γκριν και Πάρκερ προκειμένου να αποκτήση η ομάδα τα απαραίτητα χρήματα που απαιτούνται για τη μεταγραφική ενίσχυση της και μέρος εξ' αυτών να ξοδευτούν και για την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού.

Τέλος στο κείμενο αναφέρεται πως η τιμή πώλησής του παίκτη του Παναθηναϊκού υπολογίζεται στα 2.500.000 ευρώ.

Χωρίς Κατσουράνη και Σισέ με Πανθρακικό

Χωρίς του Σισέ και Κατσουράνη θα παραταχθεί στο επόμενο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός αφού οι δύο παίκτες συμπλήρωσαν κάρτες και με δεδομένο ότι επιλέγουν μια αγωνιστική, οι "πράσινοι" αποφάσισαν το ματς με τον σύλλογο της Κομοτηνής που θα γίνει την επόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Και αυτό γιατί τώρα το "τριφύλλι" πηγαίνει στην Ξάνθη, ενώ θα ταξιδεύσει ακόμα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ενώ υποδέχονται και την ΑΕΚ.



































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ