ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Η επιστροφή του Κακά

Η επιστροφή του Κακά

Ο Κακά επιστρέφει στην εθνική Βραζιλίας μετά το Μάρτιο του 2013, καθώς κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της "σελεσάο" στη θέση του Ρικάρντο Γκουλάρτ, για τα φιλικά με Αργεντινή και Ιαπωνία.

Μπορεί η πολυπόθητη κλήση που περίμενε για το Μουντιάλ που διεξήχθη στη χώρα του το περασμένο καλοκαίρι να μην ήρθε ποτέ, μπορεί να επέστρεψε στη χώρα του (Σάο Πάουλο) και πάλι η κλήση να αγνοείτο, αλλά ο Κακά έλαβε το μαγικό κάλεσμα έστω και από... σπόντα, για τα φιλικά της "σελεσάο" με Αργεντινή και Ιαπωνία.

Ο Ρικάρντο Γκουλάρτ της Κρουζέιρο νιώθει ενοχλήσεις και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Βραζιλίας, Ντούνγκα, κάλεσε το μεσοεπιθετικό της Σάο Πάουλο για τα φιλικά με αυτές της Αργεντινής και της Ιαπωνίας, στις 11 Οκτωβρίου στο Πεκίνο και στις 14 του μηνός στη Σιγκαπούρη αντίστοιχα.

Η τελευταία φορά που κλήθηκε ο Κακά να φορέσει την "καναρίνια" ήταν η ισόπαλη αναμέτρηση κόντρα στη Ρωσία (1-1) στις 25 Μαρτίου του 2013.

Ο Κακά που θα ενσωματωθεί στην αποστολή την προσεχή Κυριακή έχει σημειώσει 29 γκολ σε 87 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ