ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η επιστροφή των Βιεϊρά και Ριμπερί

Η επιστροφή των Βιεϊρά και Ριμπερί
ντομενεκ

Ο Ραϊμοντ Ντομενέκ κάλεσε στην αποστολή των "τριικολόρ" τους Βιεϊρά και Ριμπερί

Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές δεν είχαν κληθεί στην αποστολή για τα δύο πρώτα ματς των προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλλου, την ήττα από την Αυστρία και την νίκη με την Σερβία, καθώς αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών.
Με Πονγκόλ οι "τρικολόρ"

Ο Σιναμά Πονγκόλ κέρδισε μια θέση στους "τρικολόρ" με τις εξαιρετικές που εμφανίσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι Σιντεΐ Γκοβού και Σαμίρ Νασρί έμειναν εκτός λόγω τραυματισμών, ενώ για ακόμη μία φορά αγνωήθηκε ο Μαθιού Φλαμινί της Μίλαν.

Ο Ντομενέκ δεν αποκάλυψε πάντως αν ο Τιερί Ανρί θα διατηρήσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού που πήρε έπειτα από τον τραυματισμό του Βιεϊρά, ή θα το πάρει πίσω τώρα που επέστρεψε ο άσος της Ίντερ.

"Είναι μια νεανική ομάδα", υποστηρίζει ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας. "Τέσσερις από τους παίκτες θα μπορούσαν να είναι ακόμη στην εθνική κάτω των 21 ετών και υπάρχουν και κάποιοι που μόλις ξεπέρασαν αυτήν την ηλικία".

"Είναι μια ομάδα που έχει χτιστεί για το μέλλον, έτσι το μόνο που ζητάω είναι να υπάρχει υπομονή με τα παιδιά. Ξέρουμε ότι θα υπάρχουν δύσκολες στιγμές, αλλά και ευχάριστες στιγμές. Όσο για το ματς στην Ρουμανία, ότι και να συμβεί, υπάρχει και συνέχεια. Δεν είναι ματς χωρίς αύριο".

Αναλυτικά η αποστολή για τον αγώνα με την Ρουμανία στις 11 Οκτωβρίου και για το φιλικό με την Τυνησία τρεις μέρες αργότερα, έχει ως εξής:

Τερματοφύλακες



Στιβ Μανταντά (Μαρσέιγ), Ουγκό Λορίς (Λιόν)

Αμυντικοί

Ερίκ Αμπιντάλ (Μπαρτσελόνα), Μπακαρί Σανιά, Γουλιάμ Γκαλάς, Γκαέλ Κλισί (Άρσεναλ), Πατρίς Εβρά (Μαν. Γιουν.), Φιλίπ Μεξές (Ρόμα), Σεμπαστιάν Σκιλασί (Σεβίλλη), Ροντ Φανί (Ρεν).

Μέσοι

Πατρίκ Βιεϊρά (Ίντερ), Λασανά Ντιαρά (Πόρτσμουθ), Ζερεμί Τουλαλάν (Λιόν), Φλοράν Μαλουντά (Τσέλσι), Αλού Ντιαρά, Γιοάν Γκουρκούφ (Μπορντό), Φρανκ Ριμπερί (Μπάγερν), Χατέμ Μπεν Αρφά (Μαρσέιγ).

Επιθετικοί

Τιερί Ανρί (Μπαρτσελόνα), Νικολά Ανελκά (Τσέλσι), Καρίμ Μπενζεμά (Λιόν), Φλοράν Σιναμά Πονγκόλ (Ατλέτικο Μαδρίτης).
















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ