ΙΝΤΕΡ

Η έκρηξη του Μοράτι για τα... πέναλτι!

Η έκρηξη του Μοράτι για τα... πέναλτι!

Η Ίντερ μετράει πλέον 32 σερί ματς χωρίς να της έχει δοθεί ένα πέναλτι και το γεγονός αυτό εξόργισε τον Μάσιμο Μοράτι μετά το ματς με την Ουντινέζε. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η Ίντερ δημιούργησε σωρεία ευκαιριών στο δεύτερο μέρος του αγώνα με την Ουντινέζε όμως το γκολ δεν ήρθε, είτε λόγω της αστοχίας των παικτών της στην τελική προσπάθεια είτε λόγω του 17χρονου κίπερ Σιμόνε Σκουφέτ ο οποίος πρόσθεσε μία ακόμα εξαιρετικη εμφάνιση στο ενεργητικό του τη φετινή σεζόν με τη φανέλα των "φριουλάνι".

Σαν να μην έφταναν όμως όλα αυτά για τους "νερατζούρι" ήρθε και η φάση του 91ου λεπτού για να ρίξει "λάδι στη φωτιά", με τη μπάλα να χτυπάει στον αγκώνα του Ερτό από σέντρα του Παλάσιο και τον διαιτητή να λέει "παίζετε" προκαλώντας θύελλα διαμαρτυριών.

Οι διαμαρτυρίες μάλιστα αυτές δεν περιορίστηκαν στην κερκίδα αλλά προχώρησαν σε αυτές και οι άνθρωποι της Ίντερ.

"Το χέρι στην περιοχή άλλοτε θεωρείται παράβαση και άλλοτε όχι. Πώς όμως είναι δυνατόν να μην σφυρίζεται κανένα υπέρ μας;", διερωτήθηκε ο Βάλτερ Ματσάρι στη συνέντευξη Τύπου, ο οποίος δεν έχει δει την ομάδα του να πηγαίνει φέτος στην άσπρη βούλα σε αγώνα της Serie A.

Για την ακρίβεια, η Ίντερ δεν έχει πάρει πέναλτι στα τελευταία 32 παιχνίδια της στο ιταλικό πρωτάθλημα, με τον Μάσιμο Μοράτι να καταφέρεται κατά των διαιτητών για το λόγο αυτό.

"Κανένα πέναλτι; Είναι παράλογη η στατιστική. Πρόκειται για μία κωμική κατάσταση. Ίσως φοβούνται οι διαιτητές να μη γίνουν οι πρώτοι που θα δώσουν ένα υπέρ μας", δήλωσε χαρακτηριστικά ο επίτιμος πρόεδρος των "νερατζούρι".

"Ίντερ-Ουντινέζε, 46ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου. Εδώ και 32 παιχνίδια δεν δίνεται πέναλτι υπέρ της Ίντερ", ανέφερε ένα τουίτ που έκανε η επίσημη Ίντερ μετά το τέλος του αγώνα, το οποίο συνοδεύεται και από την επίμαχη φάση με το χέρι μέσα στην περιοχή από τον παίκτη της Ουντινέζε.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ