ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ευθύνη σε προπονητές και Δώνη-Πόζογλου

Οι τρεις προπονητές της Εθνικής Νέων και οι Τάσος Δώνης και Στέλιος Πόζογλου, ευθύνονται για την συντριβή από την Ελβετία με σκορ 10-0, σύμφωνα με το πόρισμα της επιτροπής της ΕΠΟ.

Η βαριά ήττα της Εθνικής Νέων με 10-0 από την αντίστοιχη της Ελβετίας πριν λίγο καιρό, δεν πέρασε… αναίμακτα, έστω και αν επρόκειτο για φιλικό αγώνα. Σύμφωνα με το πόρισμα της επιτροπής της ΕΠΟ, οι τρεις προπονητές της ομάδας τότε και οι διεθνείς, Τάσος Δώνης και Στέλιος Πόζογλου, είναι εκείνοι που ευθύνονται για την συντριβή.

Η επιτροπή, που είχε συσταθεί από το Δ.Σ. της ΕΠΟ προκειμένου να διερευνήσει τα αίτια της ήττας, απεφάνθη στο συμβούλιο της ομοσπονδίας που έγινε την Πέμπτη (13/11). Οι δυο νεαροί άσοι είχαν υποπέσει σε σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα.

Έτσι, αποφασίστηκε η διακοπή συνεργασίας με τους προπονητές (με τον Τζαλακώστα να αποτελεί ήδη παρελθόν), ενώ μέχρι νεοτέρας οι δυο άσοι δεν καλούνται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ισοπαλία με τη Γαλλία

Εξάλλου, χωρίς νικητή και σκορ έληξε στη Βέροια, ο φιλικός αγώνας της Εθνικής Νέων με τη Γαλλία. Το παιχνίδι διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή και δεν είχε πολλές φάσεις.

Οι Γάλλοι ήταν λίγο καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, με το αποτέλεσμα πάντως να θεωρείται σε γενικές γραμμές δίκαιο.

Το παιχνίδι αυτό άνοιξε την αυλαία του διεθνούς φιλικού τουρνουά ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί σε Ημαθία και Πιερία από 13 έως 17 Νοεμβρίου (συμμετέχει ακόμα η Γερμανία και η Ισπανία).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ