SUPER LEAGUE 2

Η δημοσίευση της Athens Kallithea στο Instagram είναι βγαλμένη από τις ρομαντικές εποχές του ποδοσφαίρου

Η δημοσίευση της Athens Kallithea στο Instagram είναι βγαλμένη από τις ρομαντικές εποχές του ποδοσφαίρου
ATHENS KALLITHEA FC - INSTAGRAM ACCOUNT (ATHENSKALLITHEAFC)

Να διεκδικήσει ένα κομμάτι αθανασίας θέλει η Athens Kallithea, που προετοίμασε το κοινό της για την έναρξη των playoffs της Super League 2 με ένα υπέροχο post στο Instagram.

Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των playoffs της Super League 2, για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, οι άνθρωποι της Athens Kallithea έδειξαν για ακόμα μία φορά τον διαφορετικό τρόπο σκέψης, τη διαφορετική αισθητική τους, με μία υπέροχη δημοσίευση στον λογαριασμό της ομάδας στο Instagram.

Βρήκαν σε ένα καφενείο της περιοχής κάδρα με φωτογραφίες της Καλλιθέας από το παρελθόν, τότε που ο ρομαντισμός κυριαρχούσε στον αθλητισμό και ένα καταπληκτικό κείμενο προετοίμασαν τον κόσμο τους για τους αγώνες που ακολουθούν. Με στόχο "η ομάδα μας να έχει αυτή την ευκαιρία, να διεκδικήσει ένα κομμάτι αθανασίας".

Αναλυτικά το κείμενο στη δημοσίευση της Athens Kallithea:

"Σε ένα παραδοσιακό καφενείο όπως αυτό, με τα κομπολόγια να περιστρέφονται και τα τσιγάρα να καίγονται αργά, υπάρχει μία ρυθμικότητα στο πώς ο χρόνος κυλάει μπροστά.

Εκτός αν κοιτάξεις στους τοίχους. Μέσα από αυτές τις κορνιζαρισμένες φωτογραφίες από ένδοξες μέρες του ποδοσφαίρου, οι ηλικιωμένοι άντρες και γυναίκες γίνονται νέοι ξανά, έστω και για μία στιγμή. Και οι παίκτες σε αυτές τις φωτογραφίες, αυτοί είναι αθάνατοι. Παραμένουν τοποθετημένοι με φροντίδα στον τοίχο, χαραγμένοι στα βιβλία της ιστορίας, ανεξίτηλοι στη μνήμη. Με τις ιστορίες τους να περνάνε στους γιους και στις κόρες. Με τις νίκες τους να είναι το σημείο αναφοράς για τους παίκτες που θα ακολουθήσουν.

Το ποδόσφαιρο έχει μία ύπουλη σχέση με τον χρόνο. Ως φίλαθλοι, αναπολούμε συχνά το παρελθόν, κολυμπώντας στη γλυκιά νοσταλγία, λαχταρώντας τις καλύτερες μέρες μας. Και, ανεξάρτητα από το πόσο αβέβαιο μπορεί να μοιάζει το παρόν, απλά δεν μπορούμε να μην ονειρευόμαστε συνεχώς το τι είναι ακόμα δυνατό, στο επόμενο λεπτό, στον επόμενο αγώνα, στην επόμενη σεζόν, μία αέναη ελπίδα που μας δίνει κίνητρο να συνεχίζουμε.

Μία ελπίδα ότι θα υπάρξουν κι άλλοι που θα μπουν πάνω σε αυτόν τον τοίχο.

Τώρα, η ομάδα μας έχει αυτή την ευκαιρία, να διεκδικήσει ένα κομμάτι αθανασίας".

TAGS SUPER LEAGUE 2 ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ