ΓΑΛΛΙΑ

Η δικαιολογία του Τζιμπρίλ Σισέ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ άργησε κατά 40 λεπτά να πάει στην προπόνηση της Μπαστιά, αποκλείστηκε από την αποστολή για την Λιόν αλλά δικαιολογήθηκε μέσω του twitter.

O πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο twitter, εξήγησε ότι ένας καθιερωμένος έλεγχος της τροχαίας πέντε λεπτά μακριά από το προπονητικό κέντρο της Μπαστιά τον καθυστέρησε και έφερε τον αποκλεισμό από το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του.

"Πρέπει να εξηγήσω την αιτία της απουσίας μου από την προπόνηση για την αναμέτρηση κόντρα στην Λιόν. Χθες το πρωί στις 8:45 υπεβλήθη σε έλεγχο από την τροχαία σε κάτι λιγότερο από πέντε λεπτά απόσταση από το προπονητικό κέντρο. Καθώς δεν είχα μαζί μου την άδεια οδήγησης, ο υπάλληλος με ακινητοποίησε περιμένοντας κάποιον να μου την φέρει.

Είπα στον προπονητή μου και να ρθει στον τόπο του συμβάντος να διαπιστώσει την κατάστασή μου, και έγινε. Από την στιγμή που το πρόβλημα λύθηκε θα μπορούσα να παρακολουθήσω την προπόνηση με καθυστέρηση ,αλλά κάτι τέτοιο αντιβαίνει στους κανόνες που θέτει ο προπονητής. Αναλαμβάνω πάντα τις ευθύνες των λαθών μου άλλα μου φαίνεται ότι πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι αυτή την φορά δεν ήμουν υπεύθυνος"

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ