ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η διάθεση των εισιτηρίων με ΟΦΗ

Η διάθεση των εισιτηρίων με ΟΦΗ
INTIME SPORTS

Με δεδομένη την εξαιρετική εικόνα της ομάδας, την πρώτη θέση και την αλλαγή τιμής του εισιτηρίου με τον ΟΦΗ (10 ευρώ) αναμένονται πολλοί οπαδοί στο ΟΑΚΑ την Κυριακή. Τα εισιτήρια του ματς.

Με δεδομένη την εξαιρετική εικόνα της ομάδας μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" αλλά και την διατήρηση της πρώτης θέσης στην κορυφή, υπάρχει ένα επιπλέον κίνητρο για την αυξημένη παρουσία των φιλάθλων του "τριφυλλιού" στο ματς της Κυριακής (17:15) με τον ΟΦΗ.

Η αλλαγή τιμής του εισιτηρίου που έχει γενική είσοδο 10 ευρώ και για τον λόγο αυτό αναμένονται πολλοί οπαδοί στο ΟΑΚΑ την Κυριακή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της "πράσινης " ΠΑΕ:

" Στην διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού θα τεθούν από την Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου, τα εισιτήρια του αγώνα της 11ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Superleague, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΦΗ που θα διεξαχθεί την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011, (17:15) στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Για τον συγκεκριμένο αγώνα ορίστηκε γενική είσοδος 10€ με εξαίρεση τις θύρες 9 (20€) και 29 (25€). Η διάθεσή των εισιτηρίων θα γίνεται ως εξής
:

Επίσης, διατίθενται και εισιτήρια για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο στα εκδοτήρια της Λ. Αλεξάνδρας, της Λ. Κύμης και Ειρήνης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (από σταθερό: 801 111 1908, από κινητό: 2106870700), καθημερινές 09:30 – 17:30.

Για την αγορά των απλών (ονομαστικών) εισιτηρίων καθώς και για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης.
"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ