ΑΓΓΛΙΑ

Η δασκάλα που σημάδεψε την ζωή του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον

Η δασκάλα που σημάδεψε την ζωή του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον εξέπληξε δηλώνοντας πως η δασκάλα που τον χτυπούσε στο σχολείο με την ζώνη έπαιξε μεγάλο ρόλο στο να φτάσει στην κορυφή!

Ο πολυνίκης τεχνικός αποκάλυψε πως πηγή έμπνευσης για εκείνον αποτέλεσε η αγαπημένη δασκάλα του στο δημοτικό σχολείο, Ελίζαμπεθ Τόμσον η οποίο τον βοήθησε φτάνοντας στο σημείο να γίνει ο κορυφαίος προπονητής στην ιστορία του βρετανικού ποδοσφαίρου.

Η δασκάλα, η οποία δεν βρίσκεται στη ζωή χτυπούσε τον Φέργκιουσον με την ζώνη γεγονός που όπως παραδέχεται ο παλαίμαχος προπονητής τον βοήθησε να γίνει πιο πειθαρχημένος στη ζωή του.

ροσπαθούσα να τραβήξω το χέρι μου, όμως ήταν μέρος της τιμωρίας αυτό", τονίζει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ανακαλώντας στη μνήμη του, τα σχολικά χρόνια που πέρασε στο Μπρούμλαντ Ρόουντ της Γλασκώβης.

Ο Φέργκιουσον κράτησε επαφή με την δασκάλα ακόμη και την εποχή της παντοκρατορίας του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

"Όταν πέθανε δεν μπόρεσα να πάω στην κηδεία της. Λίγους μήνες αργότερα έλαβα ένα δέμα. Μου είχαν στείλει τη ζώνη" ανέφερε ο Φέργκιουσον για να προσθέσει: "Η Ελίζαμπεθ Τόμσον αποτελούσε έμπνευση για μένα. Προειδοποιούσε τους γονείς των μαθητών πως αν δεν ερχόντουσαν στο σχολείο θα τους επισκέπτονταν σπίτι τους.

Όλοι βελτιώθηκαν υπό την καθοδήγηση της. Προσωπικότητα, αποφασιστικότητα, ενέργεια ήταν τα τρία συστατικά της επιτυχίας".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ