BET CORNER

Η αξία στα αουτσάιντερ στο Λονδίνο, λογική στη Ρώμη

Ο Έντερ Μιλιτάο της Ρεάλ μονομαχεί με τον Ενγκολό Καντέ της Τσέλσι για τα ημιτελικά του Champions League 2020-2021 στο "Αλφρέδο ντι Στέφανο", Μαδρίτη | Τρίτη 27 Απριλίου 2021
Ο Έντερ Μιλιτάο της Ρεάλ μονομαχεί με τον Ενγκολό Καντέ της Τσέλσι για τα ημιτελικά του Champions League 2020-2021 στο "Αλφρέδο ντι Στέφανο", Μαδρίτη | Τρίτη 27 Απριλίου 2021 © 2021 BERNAT ARMANGUE/ASSOCIATED PRESS

Τσεκάρονται τα τελευταία εισιτήρια των τελικών σε Champions League και Europa League. Αδικούνται από τις αποδόσεις Ρεάλ Μαδρίτης και Βιγιαρεάλ. Δίκαιος φαβοριτισμός για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

(Τετάρτη 22:00) Τσέλσι - Ρεάλ Μαδρίτης: Στο Λονδίνο η Τσέλσι καλείται να κεφαλαιοποιήσει ο,τι έκανε στο Αλφρέδο ντι Στέφανο πριν λίγες μέρες. Το 1-1 του πρώτου αγώνα δίνει προβάδισμα στην αγγλική ομάδα, αλλά ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι μετρ σε do or die παιχνίδι. Ομολογουμένως το πρώτο ημίχρονο άνηκε στους Μπλε, ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο πρώτο τέταρτο, είχαν τις στιγμές τους και μετά την ισοφάριση στο 29’. Από εκεί και πέρα πάντως το ματς πήγε πολύ στην τακτική και στη σκοπιμότητα. Κόντρα στη Φούλαμ αγωνίστηκε με αλλαγές, έπαιξε τόσο όσο και πήρε τη νίκη με 2-0 και συνεχίζει να ελπίζει για την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα. Μια από τα ίδια και για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οριακή νίκη με την Οσασούνα εντός έδρας με 2-0, έπαιξε με σχετικά καλή ενδεκάδα και παραμένει ζωντανή για τον τίτλο του πρωταθλητή. Στο -2 η διαφορά από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία την αγωνιστική που έρχεται αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα (ισοβαθμεί με τη Ρεάλ).

Οι μερένγκες από την άλλη θα τεθούν αντιμέτωποι με την τέταρτη Σεβίλλη. Με προστατευτική μάσκα θα παίξει ο Ρούντιγκερ για την Τσέλσι. Νοκ άουτ για τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Βαράν. Ετοιμοπόλεμοι Μεντί και Ράμος, αρνητικός στον κορονοϊό ο Βαλβέρδε και ταξίδεψε κανονικά. Στην αποστολή και ο Μαρσέλο που ήταν αναπληρωματικό μέλος σε εφορευτική επιτροπή στις εκλογές της Μαδρίτης, αλλά προσφέρθηκε το δεύτερο αναπληρωματικό μέλος να τον αντικαταστήσει, μια ηλικιωμένη κυρία, αφού το πρώτο δεν εμφανίστηκε. Μέσα σε μια εβδομάδα παίζεται όλη η σεζόν για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το 1-1 του πρώτου αγώνα δεν της δίνει περιθώρια να περιμένει και να χτυπήσει στην κόντρα, οφείλει να ψάξει το γκολ. Η Τσέλσι επί Τούχελ είναι μια πειθαρχημένη ομάδα, το έδειξε και στο πρώτο ματς. Τρώνε χιλιόμετρα οι παίκτες, πιέζουν. Έχει γίνει ήδη η υπέρβαση, καθώς ουδείς περίμενε τέτοια εξέλιξη. Η Ρεάλ όμως έχει επιστροφές, έχει τη στόφα για να πάρει τόσο μεγάλα ματς και έχει έναν Μπενζεμά σε πολύ καλή φάση. Αδικείται από το σετ τιμών η μαδριλένικη ομάδα. Αρκετά ψηλά το διπλό στο 3.67 που κυκλοφορεί στη Stoiximan, αξίζει το ρίσκο.

(Πέμπτη 22:00) Ρόμα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η Ρόμα έχει να ανέβει ολόκληρο βουνό. Το 6-2 φαντάζει ταφόπλακα στα όνειρά της για τη συμμετοχή στον τελικό του Europa League. Έχουμε δει πολλές ανατροπές την τελευταία πενταετία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ακόμα και σ’ αυτό το χρονικό σημείο, αλλά η εικόνα της Ρόμα δεν σε πείθει για κάτι τέτοιο. Λύγισε κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καλή ήταν για ένα ημίωρο μόνο και συγκυριακά βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-1. Καβάνι και Φερνάντες όμως ξελάσπωσαν τον Σόλσκιερ και η νίκη πήρε διαστάσεις θριάμβου με τα γκολ των Πογκμπά και Γκρίνγουντ. Στο πρωτάθλημα οι Ρωμαίοι ήταν κατώτεροι των προσδοκιών κόντρα στη Σαμπντόρια και οι Γενοβέζοι ήταν αυτοί που επικράτησαν με 2-0. Με τούτα και με εκείνα η Ρόμα μετράει πλέον 6 ματς χωρίς νίκη και ρεκόρ 0-2-4 πρόσφατα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σταθερά καλή τελευταία, ενώ την Κυριακή το μεγάλο ματς με τη Λίβερπουλ για το πρωτάθλημα δεν έγινε μετά την εισβολή οπαδών της στο Ολντ Τράφορντ που διαμαρτυρήθηκαν για τη διοίκηση της ομάδας. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάει με ένα τεράστιο πλεονέκτημα, αλλά δεν θέλει να διαταράξει το κλίμα της για τη δύσκολη συνέχεια. Σαφώς δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου με μια ήττα, αλλά η Ρόμα δεν πείθει κιόλας ότι μπορεί να πάρει τη ρεβάνς ακόμα και με οριακό σκορ. Λογικό και εφικτό το διπλό που κυκλοφορεί στο 1.88 στη Stoiximan.

(Πέμπτη 22:00) Άρσεναλ - Βιγιαρεάλ: Δύσκολα τα πράγματα για την Άρσεναλ για τη ρεβάνς με τη Βιγιαρεάλ. Δεν είναι μόνο η ήττα στο Θεράμικα με 2-1 είναι και το γεγονός πως η ομάδα του Αρτέτα δεν έπεισε. Πίσω στο σκορ με 2-0 μόλις στο 29’ με αρκετά λάθη στην άμυνα, μείωσε στο 73’ με πέναλτι του Πεπέ, αλλά η αποβολή του καταλυτικού Θεμπάγιος στο 57’ κρίνεται το μεγαλύτερο πλήγμα. Η Βιγιαρεάλ τελείωσε και αυτή με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Καπού. Ο Έμερι είναι όμως ο άνθρωπος των μεγάλων αγώνων και το Europa League η διοργάνωσή του. Η Βιγιαρεάλ μπορεί να έχει άκρως αρνητική παράδοση σε ημιτελικά Champions League και Europa League με 0/4, αλλά δεν παρουσιάστηκε τόσο νευρική, είχε ίσα ίσα διαύγεια. Δεν έβγαλε μάλιστα ιδιαίτερη κόπωση παρά το γεγονός πως ο πολύπειρος τεχνικός δεν είναι λάτρης του εκτεταμένου ροτέισον και έπαιζε με τους ίδιους και τους ίδιους.

Οι Λονδρέζοι χωρίς να ενθουσιάσουν στο πρωτάθλημα κέρδισαν στο τελευταίο χρονικά ματς τη Νιουκάσλ εκτός έδρας με 2-0, ενώ στο αντίποδα η Βιγιαρεάλ έκανε άλλη μια κυνική εμφάνιση και υπέταξε 1-0 τη Χετάφε. Η Άρσεναλ προσφέρεται το φαβορί στοιχηματικά για τη νίκη, μπορείς όμως να την εμπιστευτείς; Με εξαίρεση την εκτός έδρας τεσσάρα με τη Σλάβια Πράγας δεν έχει παρουσιάσει κάτι αξιόλογο το τελευταίο δίμηνο στο χορτάρι. Πιο στρωμένη ομάδα η Βιγιαρεάλ που μετράει μάλιστα και εννιά σερί νίκες στο Europa League. Στο 1.98 στη Stoiximan το Χ2, έχει αξία.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Photo Credits: © 2021 Bernat Armangue/Associated Press

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ