ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έρχεται στην Αθήνα για να διδάξει ποδόσφαιρο

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έρχεται στην Αθήνα για να διδάξει ποδόσφαιρο

Η ακαδημία ποδοσφαίρου της Ατλέτικο Μαδρίτης σε συνεργασία με τον Άρη Βούλας θα διοργανώσουν ποδοσφαιρικό camp για παιδιά από 6 έως 17 ετών και σεμινάρια προπονητών. 

Μία εκ των κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων ποδοσφαίρου αποφάσισε να επισκεφτεί την Αθήνα προκειμένου να μεταλαμπαδεύσει γνώσεις, φιλοσοφία και τα μυστικά του ποδοσφαίρου. Η Ατλέτικο Μαδρίτης σε συνεργασία με τον Άρη Βούλας θα διοργανώσουν ποδοσφαιρικό camp για παιδιά από 6 έως 17 ετών και σεμινάρια προπονητών.

Από τις 20 έως τις 24 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Άρη Βούλας, προπονητές των αναπτυξιακών τμημάτων της πρωταθλήτριας Ισπανίας, και κάτοχοι διπλώματος UEFA PRO θα διδάξουν την φιλοσοφία, τον τρόπο παιχνιδιού και τις αξίες της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έρχεται στην Αθήνα για να διδάξει ποδόσφαιρο

Οι καλύτεροι αθλητές θα επιλεχθούν από τους προπονητές της Ατλέτικο και θα ταξιδέψουν για να προπονηθούν με τα αντίστοιχα τμήματα της ισπανικής ομάδας.

Οι εγγραφές άνοιξαν και θα διατηρηθεί σειρά προτεραιότητας αφού οι θέσεις είναι μόλις για 210 παιδιά. Πατήστε ΕΔΩ και δηλώστε συμμετοχή. Καταληκτική ημερομηνία εγγραφών είναι στις 31/05/2022.

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ