ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Η Ατλέτικο δικαιώθηκε στο CAS για το κλείσιμο 5.000 θέσεων του "Γουάντα Μετροπολιτάνο" με τη Σίτι

Οι παίκτες της Ατλέτικο πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Βαλένθια για τη La Liga 2021-2022 στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο", Μαδρίτη | Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022
Οι παίκτες της Ατλέτικο πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Βαλένθια για τη La Liga 2021-2022 στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο", Μαδρίτη | Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022 © 2022 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Το CAS ανέστειλε την απόφαση της UEFA για μερικό κλείσιμο των θυρών του "Γουάντα Μετροπολιτάνο" στο παιχνίδι με τη Σίτι, επομένως θα είναι κατάμεστο το γήπεδο.

Δικαιώθηκε από το CAS η Ατλέτικο Μαδρίτης αναφορικά με την απόφαση της UEFA να κλείσει 5.000 θέσεις του "Γουάντα Μετροπολιτάνο" για τον αποψινό αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι εξαιτίας ναζιστικών χαιρετισμών οπαδων των ροχιμπλάνκος στον πρώτο αγώνα στην Αγγλία.

Οι "ροχιμπλάνκος" προσέφυγαν στο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο, το οποίο ανέστειλε την απόφαση της UEFA που επέβαλλε στην Ατλέτικο Μαδρίτης να κλείσει μέρος του γηπέδου της. Το πρόστιμο παρέμεινε αλλά θεωρήθηκε άδικο να μην επιτραπεί σε 5.000 φιλάθλους να μπουν στο γήπεδο, έχοντας αγοράσει εισιτήριο στις συγκεκριμένες θέσεις. Επομένως, το γήπεδο θα είναι κατάμεστο.

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ