ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Ατλέτικο ανακοίνωσε sold out 68.000 θεατών για το ντέρμπι γυναικών με την Μπαρτσελόνα!

Atletico Madrid fans celebrates while watching the Europa League final between Atletico Madrid and Marseille on big screens after their team scored the first goal in the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, May 16, 2018. (AP Photo/Paul White)
Atletico Madrid fans celebrates while watching the Europa League final between Atletico Madrid and Marseille on big screens after their team scored the first goal in the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, May 16, 2018. (AP Photo/Paul White) AP

Κατάμεστο από 68.000 θεατές θα είναι την Κυριακή (17/3) το "Wanda Metropolitano", καθώς η Ατλέτικο ανακοίνωσε sold out για το ντέρμπι τίτλου της πρώτης κατηγορίας του πρωταθλήματος γυναικών (!) με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα.

Το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον τελικό του Champions League της τρέχουσας σεζόν, "Wanda Metropolitano", θα είναι κατάμεστο την Κυριακή (17/3, 14:00). Όχι, δεν παίζει η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, η οποία την Τρίτη αποκλείστηκε από τη Γιουβέντους με το χατ-τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αλλά, η γυναικεία ομάδα της Ατλέτικο! Την Τετάρτη (13/3) ανακοινώθηκε το sold out για το ντέρμπι κορυφής της πρώτης κατηγορίας του πρωταθλήματος γυναικών (!) με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα.

Το γήπεδο της ισπανικής πρωτεύουσας θα είναι κατάμεστο από 68.000 θεατές που θα παρακολουθήσουν τις πρωτοπόρες της βαθμολογίας "κολτσονέρας" με 66 βαθμούς ν' αντιμετωπίζουν τις "μπλαουγκράνα", οι οποίες βρίσκονται στη δεύτερη θέση με έξι βαθμούς λιγότερους (60).

Το ματς διεξάγεται στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής και ενδεχόμενη νίκη της ομάδας από τη Μαδρίτη θα τη φέρει πιο κοντά στον τρίτο διαδοχικό τίτλο.

Photo credits: AP Photo/Paul White

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ