SERIE A

Η Αταλάντα αποφάσισε να αγοράσει από την Μίλαν τον Ντε Κετελάρε

Ο Σαρλ Ντε Κετελάρε με τη φανέλα της Αταλάντα κόντρα στην Μίλαν σε ματς για το Κύπελλο Ιταλίας | 10 Ιανουαρίου 2024
Ο Σαρλ Ντε Κετελάρε με τη φανέλα της Αταλάντα κόντρα στην Μίλαν σε ματς για το Κύπελλο Ιταλίας | 10 Ιανουαρίου 2024 @2024 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Σαρλ Ντε Κετελάρε έπεισε την Αταλάντα με τις εμφανίσεις του και η διοίκηση της Dea πήρε την απόφαση να προχωρήσει στην αγορά του από την Μίλαν, σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Gazzetta dello Sport".

Ο Σαρλ Ντε Κετελάρε δεν τα κατάφερε στην πρώτη του σεζόν στην Serie A μετά από τη μεταγραφή του από την Μπριζ στην Μίλαν και αυτό αποτυπώθηκε ανάγλυφα στη στατιστική, έχοντας μόλις μία ασίστ σε 40 παρουσίες του με την ομάδα του Στέφανο Πιόλι.

Το γεγονός αυτό οδήγησε τους ροσονέρι στην απόφαση να τον παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού και η Αταλάντα που έκανε μπροστά για να τον αποκτήσει, δικαιώθηκε με την επιλογή της.

Και αυτό γιατί τον έκανε δικό της δαπανώντας 3 εκατομμύρια ευρώ, με τον 22χρονο επιτελικό μέσο να είναι on fire με 7 γκολ και 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις από τον Δεκέμβριο και μετά (ουδείς άλλος παίκτης στο πρωτάθλημα έχει αντίστοιχα νούμερα) και να "υποχρεώνει" τους μπεργκαμάσκι να κάνουν το... επόμενο βήμα.

Ποιό είναι αυτό; Μα φυσικά η αγορά του, με την "Gazzetta dello Sport" να αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα πως η ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι αποφάσισε να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή, κάτι που σημαίνει πως θα δώσει άλλα 22 εκατομμύρια ευρώ στην Μίλαν (στη συμφωνία της περασμένης σεζόν για την οψιόν ανανέωσης υπάρχουν και 4 εκατομμύρια ως μπόνους) για να ενεργοποιηθεί η συνεργασία της μαζί του από τη νέα σεζόν.

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ