ΑΡΣΕΝΑΛ

Η Άρσεναλ θέλει δανεικό τον Αζάρ από τη Ρεάλ

Ο Εντέν Αζάρ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ρεάλ με την Αθλέτικ
Ο Εντέν Αζάρ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ρεάλ με την Αθλέτικ RICARDO LARREINA / AP IMAGES

Σύμφωνα με το Footmercato, η Άρσεναλ θέλει να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον Αζάρ από τη Ρεάλ, με τον Βέλγο ωστόσο να θέλει να παραμείνει στη Μαδρίτη.

Ο Αζάρ δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα τον καιρό που βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Βέλγος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμούς, ενώ γι' ακόμη μία φορά πέρασε την πόρτα του χειρουργείου.

Όπως ανέφερε η AS, οι μερένγκες έχουν σχέδιο για τον Αζάρ, τον οποίο σκοπεύουν να δώσουν δανεικό το καλοκαίρι, να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, προκειμένου να καταφέρει να τον πουλήσει το καλοκαίρι του 2023. Σύμφωνα με το Footmercato, η Άρσεναλ ενδιαφέρεται για τον Βέλγο και μάλιστα υπήρξε συνάντηση με τους ανθρώπους των μερένγκες.

Το ίδιο δημοσίευμα τονίζει πως η υπόθεση δεν είναι καθόλου εύκολη για την Άρσεναλ. Ο Αζάρ επιθυμεί να παραμείνει στη Ρεάλ αυτό το καλοκαίρι, καθώς θεωρεί ότι μπορεί να κερδίσει θέση βασικού.

Ο Αζάρ ούτε τη φετινή χρονιά έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην ενδεκάδα της Ρεάλ. Έχει 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με μία ασίστ. Θυμίζουμε πως οι μερένγκες είχαν αποκτήσει το 2019 τον Βέλγο από την Τσέλσι για το ποσό των 115 εκατομμυρίων ευρώ.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ