ΑΡΣΕΝΑΛ

Η Άρσεναλ έκανε τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Βενγκέρ έξω από το Έμιρεϊτς

Το άγαλμα του Αρσέν Βενγκέρ
Το άγαλμα του Αρσέν Βενγκέρ PRINT SCREEN

Η Άρσεναλ θέλησε να τιμήσει τον Αρσέν Βενγκέρ για την προσφορά του στην ομάδα 22 ολόκληρα χρόνια που βρέθηκε στον πάγκο της, με την τοποθέτηση ενός αγάλματός του έξω από το Έμιρεϊτς, κάνοντας την Παρασκευή (28/7) τα αποκαλυπτήρια.

Ο Αρσέν Βενγκέρ έμεινε στον πάγκο της Άρσεναλ για 22 σεζόν και την οδήγησε στις τελευταίες τις επιτυχίες, με τον σύλλογο να αποφασίζει να τιμήσει τον Άγγλο πρώην προπονητή με ένα χάλκινο άγαλμα έξω από το Έμιρεϊτς.

Οι κανονιέρηδες έκαναν τα αποκαλυπτήρια του χάλκινου αγάλματος την Παρασκευή (28/7), με τον Βενγκέρ να παρουσιάζεται υψώνοντας ψηλά ένα τρόπαιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν επιλέχθηκε τυχαία η ημερομηνία δημιουργίας του έργου, καθώς ο στόχος του συλλόγου ήταν τα συμπέσει με την επέτειο 20 χρόνων από την χρονιά των Invincibles το 2003/04.

Ο Βενγκέρ ανέλαβε την Άρσεναλ τον Οκτώβριο του 1996 κι αποχώρησε τον Μάιο του 2018. Σ' αυτό το διάστημα πανηγύρισε την κατάκτηση τριών πρωταθλημάτων, επτά Κύπελλα Αγγλίας, ενώ μια ολόκληρη σεζόν η ομάδα παρέμεινε αήττητη και για 20 διαδοχικές χρονιές εξασφάλιζε τη συμμετοχή της στο Champions League.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ