ΑΡΣΕΝΑΛ

Η Άρσεναλ έκανε πρόταση για τον Ζεζούς, η Μάντσεστερ Σίτι ζήτησε 10.000.000 περισσότερα

Ο Γκαμπριέλ Ζεζούς πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο Μάντσεστερ Σίτι - Σέφιλντ
Ο Γκαμπριέλ Ζεζούς πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο Μάντσεστερ Σίτι - Σέφιλντ 2021 MICHAEL REGAN/POOL VIA AP

Η Άρσεναλ άρχισε τις κινήσεις για να αγοράσει τον Γκαμπριέλ Ζεζούς από τη Μάντσεστερ Σίτι, καταθέτοντας πρόταση ύψους 50.000.000 ευρώ.

Η απόκτηση του Έρλινγκ Χάλαντ από τη Μάντσεστερ Σίτι κάνει ακόμα πιο περιττό τον Γκαμπριέλ Ζεζούς για τον Πεπ Γκουαρδιόλα και γι' αυτό η Άρσεναλ προσπαθεί να επωφεληθεί της κατάστασης και να κάνει δικό της τον Βραζιλιάνο επιθετικό.

Οι "κανονιέρηδες" κατέθεσαν επίσημη πρόταση ύψους 50.000.000 ευρώ σύμφωνα με το βραζιλιάνικο Goal.com, ένα ποσό που εμφανιζόταν να ζητούν οι 'πολίτες". Παρ' όλα αυτά, οι πρωταθλητές Αγγλίας εν τέλει αξιώνουν ακόμη 10.000.000 για τον 25χρονο διεθνή, ο οποίος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2017 για 33.000.000 συν μπόνους και σε 236 αγώνες με τη Σίτι σε όλες τις διοργανώσεις έχει 95 γκολ.

Η Σίτι πάντως φέρεται να περιμένει κίνηση και από τη Ρεάλ, με τον Ζεζούς να αρέσει στον Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος εξακολουθεί να ψάχνει επιθετικό, ύστερα από το "ναυάγιο" με τον Κιλιάν Εμπαπέ. Η περίπτωσή του μοιάζει αρκετά ταιριαστή για τους "μερένγκες", που έχουν στις τάξεις τους δύο συμπαίκτες του Ζεζούς από την επίθεση της εθνικής, τον Βινίσιους και τον Ροντρίγκο.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής προτιμάει τη Ρεάλ, ωστόσο με το συμβόλαιό του να λήγει τον Ιούνιο του 2023, θα χρειαστεί να λάβει αποφάσεις από αυτό το καλοκαίρι.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ