ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Η αποθέωση του fair play από τον Μάντζιο

Η αποθέωση του fair play από τον Μάντζιο
INTIME SPORTS

Διαβάστε την τρομερή εντολή του Άκη Μάντζιου στους παίκτες του όταν ο ΟΦΗ έμεινε με 9 παίκτες στο γήπεδο εξαιτίας τραυματισμών, αλλά και τις δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού μετά την ήττα της ομάδας του στην Κρήτη.

Στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου στην αναμέτρηση του "Θ. Βαρδινογιάννης" , οι Ζόρο και Μακρής συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν εκτός γηπέδου προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Μοιραία ο ΟΦΗ βρέθηκε με 9 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο και ο Πανθρακικός είχε μια ολιγόλεπτη ευκαιρία να έχει μεγάλο αριθμητικό πλεονέκτημα.

Όμως ο Άκης Μάντζιος, στην κίνηση fair play της χρονιάς, έδωσε εντολή στους παίκτες του να κυκλοφορήσουν την μπάλα γύρω - γύρω και πίσω από την σέντρα μέχρι να επιστρέψουν εντός γηπέδου οι δύο παίκτες του ΟΦΗ και να αποκατασταθεί η αριθμητική ισορροπία στον αγωνιστικό χώρο!

"Ήταν μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο και νομίζω πως είπαμε κάποια πράγματα που δεν τα κάναμε. Φάγαμε ένα γκολ με ένα μακρινό σουτ. Έγινε ένα καλό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο αλλά για εμάς ήταν εμφανής η απουσία του Ρομέου. Κάναμε μια προσπάθεια, δείξαμε ότι είμαστε μια καλή ομάδα. Θέλαμε να βγούμε πιο μπροστά όμως βρήκαμε ένα αντίπαλο καλά στημένο και δεν κάναμε πολλές φάσεις για να πετύχουμε κάποιο τέρμα.

Νομίζω πως οι ομάδες που θα συγκεντρώσουν 35-36 βαθμούς θα σωθούν", τόνισε ο Έλληνας τεχνικός του Πανθρακικού στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης και την ήττα της ομάδας του με σκορ 1-0 από τον ΟΦΗ.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ