ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης ενόψει Χιμπέρνιαν

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μόλις δύο 24ωρα απέμειναν για την φετινή ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Αστέρα Τρίπολης (26/7, 21:45), ο οποίος ταξιδεύει στο Εδιμβούργο για την αναμέτρηση απέναντι στη Χιμπέρνιαν, δίχως τους τραυματίες Τασουλή, Βλάχο και Φερνάντεθ.

Η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης ολοκληρώθηκε, ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στη Χιμπέρνιαν για τον 2o προκριματικό γύρο του Europa League, με τον Σάββα Παντελίδη να ανακοινώνει τους "εκλεκτούς", που θα συνθέτουν την "κυανοκίτρινη" αποστολή.

Οι Αρκάδες ελπίζουν να επιστρέψουν από την πρωτεύουσα της Σκωτίας με ένα θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές τους, ώστε να αυξήσουν τις ελπίδες πρόκρισης στον 3o προκριματικό γύρο, όπου αν περάσουν θα βρουν απέναντί τους μία εκ των Μόλντε ή Λάτσι.

Να σημειωθεί ότι πίσω έμειναν οι Χρήστος Τασουλής, Βαλεντίνος Βλάχος και Μαρκ Φερνάντεθ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας της Τρίπολης:

Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης, Matricardi, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κώτσιρας, Angel Martinez, Χριστόπουλος, Κυριακόπουλος, Valiente, Munafo, Bellocq, Salas, Iglesias, Τσιλιανίδης, Rolle, Καλτσάς, Μπαστιάνος, Μανιάς και Δουβίκας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ