ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η αποστολή για το φιλικό με την Ίντερ

Η αποστολή για το φιλικό με την Ίντερ
INTIME SPORTS

Με τον Μέλμπεργκ στην αποστολή θα ταξιδέψει για Γενεύη ο Ολυμπιακός. Δείτε τους υπόλοιπους 20. Τα νέα των τραυματιών.

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ ξεπέρασε πλήρως το μικροπρόβλημα στον αχίλλειο και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο φιλικό με την Ίντερ το απόγευμα της Κυριακής στην Γενεύη (21/8, 19:00).

Αντίθετα και σε αυτό το παιχνίδι, όπως στο πρόσφατο με την Γαλατά, ο Σήφης Δασκαλάκης μένει εκτός με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να επιλέγει τους Κοστάνσο και Μέγερι.

Αναλυτικά οι "21" που πάνε Γενεύη:

Μέγερι, Κοστάνσο, Μανιάτης, Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Βαλεριάνος, Φέισα, Ουρτάδο, Μοντέστο, Γέστε, Φουστέρ, Γκρμπιτς, Χαβίτο, Μιραλάς, Φετφατζίδης, Πάντελιτς, Κάταϊ.

Τα ονόματα ανακοινώθηκαν μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης του Σαββάτου. Η επάνοδος για τους ερυθρόλευκους παίκτες στις προπονήσεις, μετά το ματς με την Ίντερ, είναι για την Τρίτη στις 19:00, καθώς την Δευτέρα τους χορηγήθηκε ρεπό.

Τα νέα από τους τραυματίες

Ο Τοροσίδης συνέχισε με εντατικούς ρυθμούς το πρόγραμμα κινητοποίησης που ακολουθεί στο γήπεδο, ενώ και ο Τζεμπούρ για δεύτερη συνεχόμενη μέρα συνεχίζει το δικό του πρόγραμμα κινητοποίησης στο γήπεδο.

Πρόγραμμα φυσικοθεραπείας ακολούθησε ο Ριέρα, ενώ αύριο αναμένεται να ξεκινήσει φυσικοθεραπεία ο Ιμπαγάσα.

Οι τραυματίες Τοροσίδης, Τζιμπούρ, Ριέρα και Ιμπαγάσα θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν αύριο (21/8) στις 09:00, ενώ την ίδια ώρα θα προπονηθούν και οι Δασκαλάκης, Γκαλίτσιος, Σουμπίνι που δεν θα ταξιδέψουν στην Γενεύη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ