ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η αποστολή για την Αυστραλία

Η αποστολή για την Αυστραλία

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αυστραλία για το φιλικό με την Melbourne Victory. Δείτε ποιους επέλεξε ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Αρθροσκόπηση ο Νικλητσιώτης

Τους παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Αυστρία για το φιλικό παιχνίδι με την Melbourne Victory στις 19 Μαΐου ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επέλεξε είκοσι παίκτες για την αποστολή και στην οποία δεν βρίσκονται οι Μόνχε, Παπάζογλου, Καζίμ, Μαρκάνο και Πάντελιτς.

Αναλυτικά στην αποστολή είναι οι: Κάρολ, Μανιάτης, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Φέισα, Τζεμπούρ, Μιραλάς, Φετφατζίδης, Φούστερ, Χολέμπας. Α. Παπαδόπουλος, Ορμπάιθ, Τοροσίδης, Μέγκιερι, Μακούν, Ντιόγκο, Ποτουρίδης, Αμπντούν και Δασκαλάκης.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Νικλητσιώτης υποβλήθηκε το Σάββατο (12/5) σε αρθροσκόπηση από τον γιατρό της ομάδας Χρήστο Θέο.

Ο ποδοσφαιριστής, θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και θα επανέλθει σε πλήρη αγωνιστική δράση σε τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

Τέλος, οι "ερυθρόλευκοι" προπονήθηκαν στο Ρέντη και ο Μαρκάνο ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης. Την Κυριακή (13/5) οι παίκτες του Ολυμπαικού θα έχουν ρεπό και θα επανέλθουν στις προπονήσεις την Δευτέρα (14/5) στις 10.30.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ