Η απόσταση που μεγάλωσε ανάμεσα σε ΠΑΟΚ – Βύντρα

Τι ακριβώς έχει γίνει μεταξύ του ΠΑΟΚ και του διεθνή αμυντικού, Λουκά Βύντρα και γιατί είναι λίγες οι πιθανότητες να διαπραγματευτεί μαζί του ο "Δικέφαλος"; Πέρασε από ιατρικές εξετάσεις ο Ραντίνοβιτς
Το όνομα του Λουκά Βύντρα έχει συζητηθεί αρκετά για τον ΠΑΟΚ, από το στρατόπεδο του οποίου έγινε επαφή με την πλευρά του παίκτη.
Αυτό που διαπιστώθηκε όμως σε αυτή είναι πως υπάρχει χάσμα στο οικονομικό μιας και ο διεθνής αμυντικός, σύμφωνα με πληροφορίες από Αθήνα, αξιώνει ένα ποσό της τάξεως των 400.000-450.000 ευρώ ετησίως.
Έκτοτε δεν υπήρξε νέα επαφή μαζί του και θεωρείται δύσκολο να προχωρήσει η περίπτωσή του. Αυτό γιατί αρχικά στον ΠΑΟΚ είχαν στο μυαλό τους τον Βύντρα και ως στόπερ αλλά πλέον αποκτήθηκε σε αυτή την θέση ο Γκόρντον Σίλντενφελντ.
Εκτός αυτού στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα υπάρχει ο Αραούτο Ετο και γενικώς ο “Δικέφαλος” έχει αρκετούς παίκτες εκεί με αποτέλεσμα να θεωρείται δύσκολο να προσφέρει κι άλλο συμβόλαιο στη παρούσα φάση. Με βάση όλα αυτά πέραν της επικοινωνίας που είχαν ΠΑΟΚ και Βύντρα, είναι δύσκολο να γίνει νέα κρούση στον παίκτη με τον “Δικέφαλο” να σημειωθεί ότι θέλει έναν παίκτη με άλλα χαρακτηριστικά για τα δεξιά της άμυνας και που θα είναι φουλ μπακ.
Πέρασε από εξετάσεις ο Νεμάνια
Εκτός του Γκόρντον Σίλντενφελντ από ιατρικές εξετάσεις πέρασε την Τετάρτη (9/1) και ο 19χρονος Σέρβος, Νεμάνια (ήταν μαζί με την οικογένειά του στο γήπεδο). Ο ίδιος (είναι αμυντικός) δοκιμάστηκε από τον ΠΑΟΚ, συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας και προφανώς αναμένεται να αποκτηθεί.