ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η απορία για Ντάτολο και οι φωνές του Μπόσκο

Η απορία για Ντάτολο και οι φωνές του Μπόσκο
ντάτολο απογοήτευση

Πέπλο μυστηρίου για τον τραυματισμό Ντάτολο. Φωνές Μπόσκο. "Ανεβαίνει" ο Ντουντού. Ίωση ο Μαρέσκα

Τι κι αν από την Κυριακή που τραυματίστηκε έχουν μεσολαβήσει τρεις ολόκληρες μέρες, τι κι αν έχει υποβληθεί σε εξετάσεις από το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής Αργεντινής, όσο κι αν φαντάζει περίεργο ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το πρόβλημα του αριστεροπόδαρου άσου και ο χρόνος που θα μείνει μακριά από τα γήπεδα.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή... Την Δευτέρα το πρωί ο Ντάτολο αναχώρησε για Γερμανία, προκειμένου να ενσωματωθεί με την αποστολή της Εθνικής Αργεντινής για το φιλικό με την "πάντσερ", όμως ο τραυματισμός του τον άφησε εκτός των πλάνων του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Μετά απ' αυτή την εξέλιξη, αρκετοί έλληνες δημοσιογράφοι επικοινώνησαν με τον μάνατζερ του παίκτη, ο οποίος διαβεβαίωσε πως ο Αργεντινός έχει υποστεί θλάση και θα μείνει εκτός δράσης για 20-30 ημέρες, κάτι που σημαίνει πως χάνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι συγκεκριμένες πληροφορίες είδαν γρήγορα το φως της δημοσιότητας και έτσι θεωρήθηκε δεδομένο πως οι Πειραιώτες πρέπει να καταστρώσουν σχέδια δίχως τον Ντάτολο. Έλα όμως που η άποψη του ιατρικού επιτελείου της εθνικής Αργεντινής ήταν διαφορετική.

Συγκεκριμένα, οι "ερυθρόλευκοι" ζήτησαν γνωμάτευση από το γιατρούς των "αλμπιτσελέστε", οι οποίοι έκαναν λόγο για κάκωση. Το συγκεκριμένο σενάριο έμοιαζε λίγο περίεργο καθώς για να υποστεί κάποιος κάκωση θα πρέπει να χτυπήσει και στην περίπτωση του Ντάτολο όλα έμοιαζαν πως πρόκειται για μυικό τραυματισμό.

Όπως και να 'χει, ο γιατρός της Αργεντινής διαβεβαίωσε πως ο Ντάτολο έχει κάκωση και θα είναι έτοιμος σε διάστημα 7 ημερών. Φυσικά, αυτή η είδηση μόνο χαμόγελα προκαλεί στους ανθρώπους των "ερυθρολεύκων" που βέβαια περιμένουν τον 25χρονο στην Ελλάδα για να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα.

Ο Αργεντινός επιστρέφει στην χώρα μας την Πέμπτη και τότε αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του τραυματισμού του και να λυθεί το... μεγάλο μυστήριο για την κατάσταση της υγείας του.

Φωνές από Μπάντοβιτς


Όπως σας είχαμε ενημερώσει στο ρεπορτάζ της Τρίτης , ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς είναι έτοιμος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, προκειμένου να μην υπάρξουν νέα κρούσματα απειθαρχίας στην ομάδα και μάλιστα είχαμε γράψει πως θα μιλήσει σε έντονο ύφος στους ποδοσφαιριστές του. Έτσι ακριβώς έγινε!

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν μετά το διήμερο ρεπό στις προπονήσεις και τα... άκουσαν από το προπονητή τους. Ο Σέρβος τεχνικός τους ζήτησε να αλλάξουν συμπεριφορά, να σοβαρευτούν και να προσέχουν την εξωγηπεδική τους ζωή, στέλνοντάς τους ένα μήνυμα πως δεν πρόκειται να δείξει άλλη ανοχή σε παρόμοια θέματα.

Ο "Μπόσκο" είναι αρκετά εκνευρισμένος με την συμπεριφορά των Ντάρμπισιρ, Ζαϊρί και Ντάτολο στο ματς με τον Ατρόμητο και ήθελε να... τραβήξει αυτιά για να μην έχουμε τα ίδια τις επόμενες αγωιστικές.

Τα... καλά μάλιστα θα τα ακούσουμε την Πέμπτη, καθώς ο προπονητής του Ολυμπιακού αναμένεται να μιλήσει σ' όλη την ομάδα, όταν θα επιστρέψουν και οι διεθνείς από τις υποχρεώσεις τους.

Το πρωτάθλημα είναι σε κρίσιμη καμπή και ο Μπάντοβιτς θέλει ηρεμία στα αποδυτήρια, για να ΄χει το κεφάλι του ήσυχο.

Ανεβάζει στροφές ο Ντουντού-Ίωση ο Μαρέσκα

Αντίθετα με τον Ντάτολό, τα πράγματα για την υγεία του Έντσο Μαρέσκα είναι ξεκάθαρα. Ο Ιταλός μέσος πήγε στου Ρέντη την Τετάρτη, όμως δεν προπονήθηκε αφού ταλαιπωρείται από μια ίωση.

Ο 30χρονος άσος εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας, που του χορήγησε φαρμακευτική αγωγή και η συμμετοχή του στον κυριακάτικο αγώνα με τον Ηρακλή θα κριθεί τις επόμενες ημέρες.

Αυτό είναι ένα πρόβλημα που... πονοκεφαλιάζει τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, αφού περίμενε την επιστροφή του Μαρέσκα, μετά τον τραυματισμό που τον άφησε εκτός του ματς με τον Ατρόμητο. Θα φανείς τις υπόλοιπες μέρες...

Στον αντίποδα, ευχάριστα ήταν τα νέα για τους Ντουντού, Λούα Λούα και Όσκαρ. Ο Βραζιλιάνος μέσος, ακολούθησε μέρος της προπόνησης μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα, ανεβάζει στροφές και δεν αποκλείεται να τον δούμε στην αποστολή για το "Καυτανζόγλειο". Αδιαμφισβήτητα, μια άκρως ευχάριστη είδηση για τον Μπάντοβιτς, αφού ο Ντουντού είναι φανερό πως λείπει από τον Ολυμπιακό...

Όσο για τον Κονγκολέζο επιθετικό, προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και τέθηκε στην διάθεση του Μπόσκο, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον Όσκαρ.

Από την πλευρά του, ο Τοροσίδης ακολούθησε έντονο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο και ετοιμάζεται να επιστρέψει, ενώ ο Ντιόγκο έκανε πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο. Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της προπόνησης αποχώρησε ο Ντομί, λόγω ενόχλσης στο δεξιό πέλμα.

Η προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας για τον κυριακάτικο ματς με τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη, θα συνεχιστεί την Πέμπτη με προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα δώσουν το παρών και οι διεθνείς. Το Ρέντη αναμένεται να γεμίσει και πάλι...





































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ