ΑΡΣΕΝΑΛ

Η αποκάλυψη του Αρτέτα για το τηλεφώνημα του Έζε: “Αυτό δείχνει πόσο πολύ ήθελε να έρθει”

© 2025 Ian Walton / AP IMAGES

Ο Μικέλ Αρτέτα επιβεβαίωσε ότι ο Εμπερέτσι Έζε τού τηλεφώνησε προκειμένου να μάθει για το ενδιαφέρον της Άρσεναλ, τη στιγμή που βρισκόταν πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην Τότεναμ.

Το μεγάλο deal μεταξύ Άρσεναλ και Κρίστας Πάλας για τη μεταγραφή του Εμπερέτσι Έζε στο Έμιρεϊτς ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (23/8), με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα να ανακοινώνει την απόκτηση του Άγγλου διεθνούς επιθετικού.

Ο 27χρονος μάλιστα, που θα κοστίσει 70 εκατ. ευρώ στην Άρσεναλ σε περίπτωση που πετύχει κάποιους συγκεκριμένους στόχους, παρουσιάστηκε στον κόσμο της ομάδας πριν από την έναρξη του αγώνα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Μικέλ Αρτέτα ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για την απόκτηση του Άγγλου και μεταξύ άλλων επιβεβαίωσε ότι ο Έζε τού είχε τηλεφωνήσει.

Μιλώντας λοιπόν, στο beIN Sports είπε: “Αυτό δείχνει πόσο πολύ ήθελε να έρθει. Είναι πολύ δύσκολο μερικές φορές, επειδή θέλεις να είσαι πολύ ανοιχτός και διαφανής με τους παίκτες.

Πρέπει να λαμβάνουν αποφάσεις στην καριέρα τους που είναι πολύ, πολύ σημαντικές. Είμαι χαρούμενος που τον έχω.

Μπορείτε να καταλάβετε τι σημαίνει για αυτόν και ολόκληρη την οικογένειά του. Καλώς ήρθες στην οικογένειά μας και είμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε μερικές υπέροχες στιγμές μαζί”.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Νομίζω ότι έχει την ικανότητα να δημιουργεί αυτές τις μαγικές στιγμές. Μπορεί να το κάνει από διαφορετικές θέσεις, διαφορετικές καταστάσεις.

Έχει αυτό το ταλέντο, έχει επίσης αυτό το χάρισμα που είναι πολύ μεταδοτικό. Μπορεί να παίξει σε διαφορετικές θέσεις. Ξέρουμε ότι μπορεί να παίξει ως επιθετικός μέσος, δεξιά ή αριστερά. Δεν τον νοιάζει.

Παίζει και μετατοπισμένος αριστερά. Νιώθει πολύ άνετα και εκεί.

Θα συλλέξουμε ξανά πληροφορίες τη στιγμή που θα βρεθεί στο γήπεδο. Είμαι σίγουρος ότι θα βρούμε την κατάλληλη θέση για αυτόν”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ