ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η απάντηση του Τσάμπι Αλόνσο στα σενάρια που τον θέλουν να διαδέχεται τον Κλοπ στην Λίβερπουλ

Ο Τσάμπι Αλόνσο σε ματς της Λεβερκούζεν στην Bundesliga απέναντι στην Μπόχουμ | 20 Δεκεμβρίου 2023
Ο Τσάμπι Αλόνσο σε ματς της Λεβερκούζεν στην Bundesliga απέναντι στην Μπόχουμ | 20 Δεκεμβρίου 2023 @2023 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Ο Τσάμπι Αλόνσο μπήκε αμέσως μέσα στο κάδρο των υποψηφίων για να διαδεχτούν τον Γιούργκεν Κλοπ στο φινάλε της σεζόν στον πάγκο της Λίβερπουλ, με τον ίδιο να ερωτάται για αυτό το ενδεχόμενο και να δίνει... διπλωματική απάντηση.

Ο Γιούργκεν Κλοπ ανακοίνωσε την Παρασκευή (26/01) ότι στο φινάλε της σεζόν θα αποχωρήσει από την Λίβερπουλ ύστερα από εννέα χρόνια στο τιμόνι της, με την είδηση αυτή να προκαλεί σοκ στους οπαδούς των ρεντς και να κάνει άπαντες να ψάχνουν τον επόμενο προπονητή της.

Μέσα στη λίστα των υποψηφίων είναι και ο Τσάμπι Άλονσο, με τον άλλοτε μέσο των ρεντς να κάνει απειλεί φέτος να εκθρονίσει την Μπάγερν από την κορυφή της Bundesliga καθοδηγώντας την εκπληκτική Λεβερκούζεν, με τον ίδιο να δέχεται ερώτηση για το ενδεχόμενο να πάρει τη σκυτάλη από τον Γερμανό και να απαντάει ως εξής:

"Είναι λογικό να υπάρχει φημολογία, εγώ εστιάζω εδώ στην Μπάγερ. Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ χαρούμενος στο Λεβερκούζεν μαζί με τους παίκτες μου. Είναι φυσικά μεγάλη έκπληξη για την Λίβερπουλ, για αυτά που έκανε ο Γιούργκεν στην Λίβερπουλ έχω μεγάλο σεβασμό και θαυμασμό.

Ειλικρινά δεν έχω άμεση απάντηση (σ.σ. στο αν αποκλείει το ενδεχόμενο να γίνει ο προπονητής της Λίβερπουλ τη νέα σεζόν). Είμαι ευτυχισμένος εδώ αυτή τη στιγμή και το μόνο που σκέφτομαι είναι η Λεβερκούζεν".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ PREMIER LEAGUE ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ