ΕΛΛΑΔΑ

Η ανησυχία του Βασιλειάδη και ο κίνδυνος του Grexit

ΒΟΥΛΗ / ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ / ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ( ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)
Βασιλειάδης EUROKINISSI

Γιατί προβληματίζεται ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ενόψει του τελικού Κυπέλλου ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και τι δηλώνει σε στενούς του συνεργάτες.

Τον κώδωνα του κινδύνου προς όλες τις κατευθύνσεις κρούει ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης επ’ ευκαιρία του τελικού του κυπέλλου ποδοσφαίρου ΑΕΚ- ΠΑΟΚ το βράδυ του Σαββάτου (12/5, 20:30)

"Αν γίνουν επεισόδια στον τελικό, το Grexit στο ποδόσφαιρο είναι πιο κοντά", είπε μάλιστα σε στενούς του συνεργάτες ο υφυπουργός Αθλητισμού, εκφράζοντας την ανησυχία του για το κλίμα που επικρατεί και προειδοποιώντας για τις -καταστροφικές- συνέπειες που θα υπάρξουν σε μια τέτοια περίπτωση.

Ο Γ. Βασιλειάδης έχει λάβει μεν διαβεβαιώσεις πως η ΕΛ.ΑΣ. (που απαγορεύει την οργανωμένη κάθοδο φιλάθλων από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα) διαθέτει ολοκληρωμένο σχέδιο, κατανοεί πλήρως όμως πως εάν στο παρασκήνιο ομάδες οπαδών έχουν αποφασίσει να συγκρουστούν ή να δημιουργήσουν επεισόδια, τα πάντα είναι δυνατά.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, πάντως, κινείται παρασκηνιακά σε όλα τα επίπεδα, ώστε να αποφευχθούν επεισόδια στον τελικό που όντως θα οδηγήσουν το ποδόσφαιρό μας πιο κοντά στο Grexit.

Πηγή: news247.gr

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ