ΝΕΪΜΑΡ

Η ανάρτηση του Νεϊμάρ μέσα από το νοσοκομείο πριν από την επέμβαση στο γόνατο

Ο Νεϊμάρ αποχωρεί τραυματίας από το ματς της Ουρουγουάης με την Βραζιλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 | 17 Οκτωβρίου 2023
Ο Νεϊμάρ αποχωρεί τραυματίας από το ματς της Ουρουγουάης με την Βραζιλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 | 17 Οκτωβρίου 2023 @2023 MATILDE CAMPODONICO/AP IMAGES

Η πρώτη ανάρτηση του Νεϊμάρ μέσα από το νοσοκομείο που θα κάνει την επέμβαση για την αποκατάσταση της ρήξης του πρόσθιου χιαστού και του μηνίσκου που υπέστη.

Ο αγώνας μεταξύ της Ουρουγουάης και της Βραζιλίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 βρήκε τον Νεϊμάρ να τραυματίζεται στο αριστερό γόνατο μετά από δυνατό μαρκάρισμα που δέχτηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και να αποχωρεί πάνω σε φορείο.

Όπως αποκάλυψε η Αλ Χιλάλ, μετά από τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, επιβεβαιώθηκε η ρήξη του πρόσθιου χιαστού και του μηνίσκου στο αριστερό γόνατό του. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής θα χειρουργηθεί σε ιδιωτική κλινική στο Μπέλο Οριζόντε.

Η ανάρτηση του Νεϊμάρ μέσα από το νοσοκομείο
Η ανάρτηση του Νεϊμάρ μέσα από το νοσοκομείο INSTAGRAM/ @NEYMARJR


Ο ίδιος ανήρτησε το Instagram μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο, όπου ετοιμάζεται για την επέμβαση, που θα του κάνει ο γιατρός της Εθνικής Βραζιλίας, Ροντρίγκο Λάσμαρ.

TAGS ΝΕΪΜΑΡ ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ