ΣΚΩΤΙΑ

Η Αμπερντίν είναι η νέα προπονητική πρόκληση για τον Γουόρνοκ στα 75 του χρόνια

Ο Νιλ Γουόρνοκ δίνει οδηγίες στους παίκτες της Κάρντιφ σε ματς της Premier League απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | 12 Μαΐου 2019
Ο Νιλ Γουόρνοκ δίνει οδηγίες στους παίκτες της Κάρντιφ σε ματς της Premier League απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | 12 Μαΐου 2019 @2019 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο 75χρονος Νιλ Γουόρνοκ δεν δείχνει διατεθειμένος να εγκαταλείψει τους πάγκους καθώς ήρθε σε συμφωνία με την Αμπερντίν και θα είναι ο νέος προπονητής της μέχρι το φινάλε της φετινής σεζόν.

Ο Νιλ Γουόρνοκ, ο οποίος μετράει πλέον πάνω από 40 χρόνια στους πάγκους, είχε δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο πως θα ήθελε κάποια στιγμή να εργαστεί στην Σκωτία και η επιθυμία του έμελε να γίνει πραγματικότητα χάρη στην Αμπερντίν.

Η ομάδα που αντιμετώπισε νωρίτερα μέσα στη σεζόν τον ΠΑΟΚ για τη φάση των ομίλων του Conference League είπε αντίο στον Μπάρι Ρόμπσον και κλήθηκε να βρει τον διάδοχό του, για να καταλήξει στον πολύπειρο Γουόρνοκ, ο οποίος ήταν εκτός δουλειάς από τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν είχε αποχωρήσει από την Χάντερσφιλντ.

"Η Αμπερντίν είναι ένας μεγάλος σύλλογος με ξεκάθαρη φιλοδοξία και εύχομαι οι οπαδοί να στηρίζουν την ομάδα στο διάστημα της παρουσίας μου εδώ ώστε να τους φέρω χαμόγελα στα πρόσωπά τους", τόνισε ο Γουόρνοκ, που θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της νέας του ομάδας (8η αυτή τη στιγμή στην σκωτσέζικη Premiership) την Τρίτη απέναντι στην Ρέιντζερς.

Σημειώνεται πως ο Γουόρνοκ ανέλαβε την πρώτη του ομάδα τη σεζόν 1980-81 ενώ κατά τη διάρκεια της μακράς προπονητικής διαδρομής του έχει δουλέψει μεταξύ άλλων σε Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Κρίσταλ Πάλας, Λιντς, ΚΠΡ, Κάρντιφ και Μίντλεσμπρο.

TAGS ΣΚΩΤΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ