LA LIGA

Η Αλμερία ανακοίνωσε τον πρώην προπονητή του ΟΦΗ, Πέπε Μελ

Ο Πέπε Μελ στον πάγκο της Γουέστ Μπρομ
Ο Πέπε Μελ στον πάγκο της Γουέστ Μπρομ 2014 AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η ουραγός της La Liga, Αλμερία, προχώρησε σε αλλαγή προπονητή δέκα αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν, δείχνοντας την πόρτα της εξόδου στον Γκαΐθκα Γκαριτάνο και προσλαμβάνοντας στη θέση του τον πρώην τεχνικο του ΟΦΗ, Πέπε Μελ.

Η Αλμερία διανύει μία κάκιστη σεζόν στη φετινή La Liga και αυτή αποτυπώνεται με τον πλέον ανάγλυφο τρόπο στη βαθμολογία, με τους Ανδαλουσιανούς να μην έχουν ούτε μία νίκη σε 28 αγωνιστικές αλλά αντίθετα να μετρούν τον πενιχρό απολογισμό των 10 ισοπαλιών και 18 ηττών.

Πλέον οι ελπίδες τους για σωτηρία είναι ελάχιστες με τη διαφορά από τη γραμμή της σωτηρίας και την 17η Θέλτα να είναι στους 14 πόντους, ωστόσο την Τετάρτη θέλησαν να παίξουν το τελευταίο χαρτί τους.

Αυτό ήταν η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία τους, με τη διοίκηση της Αλμερία να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Γκαΐθκα Γκαριτάνο και να ανακοινώνει λίγη ώρα αργότερα τη συμφωνία της με τον Πέπε Μελ, μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο λόγος για τον γνώριμό μας από την παρουσία του στα γήπεδα της Stoiximan Super League τη φετινή σεζόν με τον ΟΦΗ, με τον 60χρονο Ισπανό να διαδέχεται τον Βάλνταν Νταμπράουσκας στον πάγκο των Κρητικών τον περασμένο Δεκέμβριο και να έχει απολογισμό μία νίκη, δύο ισοπαλίες και εννέα ήττες στους δύο μήνες θητείας του στους ασπρόμαυρους.

TAGS LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ