ΟΦΗ

ΟΦΗ: Ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Μελ

(  / EUROKINISSI)
( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία του ΟΦΗ με τον Πέπε Μελ έπεσαν το απόγευμα της Δευτέρας (12/02), με την κρητική ΠΑΕ να ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ισπανό προπονητή.

Η βαριά εκτός έδρας ήττα με 4-0 από τον Ολυμπιακό το περασμένο Σάββατο αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Πέπε Μελ στον πάγκο του ΟΦΗ, με τις εξελίξεις στην κρητική ομάδα να είναι ραγδαίες και να φέρνουν αλλαγή στον τεχνική ηγεσία.

Ο Ισπανός προπονητής δεν μπόρεσε να φέρει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα και είδε την πόρτα της εξόδου ενώ ο χρόνος μετράει πλέον αντίστροφα για να πάρει τη σκυτάλη ο Τραϊανός Δέλλας, καθώς αναμένεται την Τρίτη στο Ηράκλειο.

Πριν την άφιξη του πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας του 2004 έκλεισε μάλιστα οριστικά το κεφάλαιο Μελ στον ΟΦΗ, με την ομάδα του Ηρακλείου να ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών μέσω της ιστοσελίδας της.

"Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Pepe Mel.

Ο κ. Mel, ένας προπονητής με μακρόχρονη εμπειρία σε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό του, ανέλαβε σε μια δύσκολη περίοδο την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας. Στο διάστημα παραμονής του στον ΟΦΗ ξεχώρισε τόσο για τον επαγγελματισμό που επέδειξε, όσο και για το ήθος του.

Είναι τιμή μας που μια διεθνώς αναγνωρισμένη ποδοσφαιρική προσωπικότητα, όπως ο κ. Pepe Mel, αποτέλεσε μέλος της ομάδας μας.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ