ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Αλγερία ετοιμάζει μυθική πρόταση για τον Ζιντάν

Ο Ζινεντίν Ζιντάν στις ΗΠΑ για τον αγώνα της Ίντερ Μαϊάμι απέναντι στην Χιούστον Ντάιναμο | 27 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Ζινεντίν Ζιντάν στις ΗΠΑ για τον αγώνα της Ίντερ Μαϊάμι απέναντι στην Χιούστον Ντάιναμο | 27 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 REBECCA BLACKWELL/AP IMAGES

Σύμφωνα με το RMC, η Αλγερία ετοιμάζεται να καταθέσει μία σημαντική πρόταση στον Ζινεντίν Ζιντάν για να αναλάβει την εθνική ομάδα μετά την αποχώρηση του Τζαμέλ Μπελμαντί.

Σχεδόν 2,5 χρόνια απ' όταν πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τη Ρεάλ στη δεύτερη θητεία του στο σύλλογο, ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν έχει βρει ακόμα την ομάδα που θα τον κάνει να πει το μεγάλο "ναι" για την επιστροφή στους πάγκους.

Πολλές προσπάθησαν, μεταξύ των οποίων η Παρί κι η εθνική Γαλλίας, χωρίς ωστόσο, να τα καταφέρουν, ενώ το όνομά του συνδέθηκε και με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με το RMC, ακόμα μία ομάδα που θέλει τον Ζιντάν. Πρόκειται για την εθνική Αλγερίας, τη χώρα φυσικά που έχει ρίζες, αφού από την Καβυλία κατάγεται ο πατέρας του.

Μετά την αποχώρηση του Τζαμέλ Μπελμαντί λόγω του αποκλεισμού της εθνικής από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, η Ομοσπονδία της Αλγερίας βρήκε στο πρόσωπο του 51χρονου τον αντικαταστάτη του.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Αλγερία είναι αποφασισμένη να πείσει τον Ζιντάν, γι' αυτό κι αναμένεται να του κάνει μία πρόταση με τεράστιες απολαβές, έχοντας την υποστήριξη αρκετών χορηγών.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ