ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Αλ Σαντ ανακοίνωσε τον Γκράθια ως διάδοχο του Τσάβι

Ο προπονητής της Γουότφορντ, Χάβι Γκράθια, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Γουλβς για τα ημιτελικά του FA Cup 2018-2019 στο "Γουέμπλεϊ", Λονδίνο | Κυριακή 7 Απριλίου 2019
Ο προπονητής της Γουότφορντ, Χάβι Γκράθια, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Γουλβς για τα ημιτελικά του FA Cup 2018-2019 στο "Γουέμπλεϊ", Λονδίνο | Κυριακή 7 Απριλίου 2019 © 2021 TIM IRELAND/ASSOCIATED PRESS

Ο Χάβι Γκράθια είναι και τυπικά ο διάδοχος του Τσάβι στην Αλ Σαντ από το Κατάρ.

Η Αλ Σαντ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Χάβι Γκράθια για τη θέση του πρώτου προπονητή, έπειτα από την αποχώρηση του Τσάβι για την Μπαρτσελόνα.

Η πρωταθλήτρια Κατάρ βρισκόταν σε αναζήτηση εδώ και ένα μήνα, ωστόσο δέχθηκε αρκετές αρνήσεις. Κατέληξε και πάλι σε έναν Ισπανό, ο οποίος τελευταία φορά εργάστηκε στη Βαλένθια, από όπου απολύθηκε τον περασμένο Μάιο. Νωρίτερα είχε περάσει από Γουότφορντ, Ρούμπιν Καζάν, Μάλαγα και Οσασούνα μεταξύ άλλων, ενώ το 2011-2012 βρέθηκε στην Ελλάδα για Ολυμπιακό Βόλου και Κέρκυρα.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ