ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η Αλ Φέιχα απέκτησε και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο μετά από τον Ταχτσίδη

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος σε προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας πριν από ματς με την Γεωργία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου | 30 Μαρτίου 2021
Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος σε προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας πριν από ματς με την Γεωργία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου | 30 Μαρτίου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Ελληνική παροικία τείνει να εξελιχτεί η Αλ Φέιχα, με την ομάδα από την Σαουδική Αραβία να εντάσσει στο δυναμικό της και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο μετά από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Η μεταγραφική επίθεση της Αλ Φέιχα με άρωμα Ελλάδας καλά κρατεί καθώς μετά τη συμφωνία της με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, έκανε δικό της έναν ακόμα "δικό μας παιδί".

Αυτός είναι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, με την ομάδα από την Σαουδική Αραβία να ολοκληρώνει το deal με την κροατική Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και να ανακοινώνει την προσθήκη του 29χρονου σέντερ μπακ στο ρόστερ της μέσω διετούς συμβολαίου συνεργασίας μαζί του, επιβεβαίωνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του Αντώνη Οικονομίδη την περασμένη Πέμπτη (16/7).

"Ο βράχος μας... Κυριακός Παπαδόπουλος", ήταν το σχόλιο με το οποίο συνόδευσε η Αλ Φέιχα το video της παρουσίασης του τελευταίου μεταγραφικού της αποκτήματος.

Υπενθυμίζεται πως πριν από περίπου τρεις εβδομάδες είχε αποπειραθεί ανεπιτυχώς να υπογράψει τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Στον Εβρίτη τεχνικό είχε προταθεί μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, ακριβώς με τις ίδιες απολαβές που προσφέρθηκαν στον Ταχτσίδη (900.000 δολάρια δηλαδή), ωστόσο ο πρώην τεχνικός των Παναθηναϊκού και ΑΕΚ είχε επιλέξει να μην αφήσει την Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα και έτσι η Αλ Φέιχα στράφηκε στον Σέρβο, Βουκ Ράσοβιτς για τον πάγκο της.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ