THE SPORTS ECONOMIST

Επιμένει ελληνικά η Αλ Φέιχα, θέλει τον Κυριάκο Παπαδόπουλο

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στο φιλικό της Εθνικής Ελλάδας με τη Λευκορωσία το 2016 στο Καραϊσκάκης.
Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στο φιλικό της Εθνικής Ελλάδας με τη Λευκορωσία ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Επιδίωξε να προσλάβει προπονητή τον Μαρίνο Ουζουνίδη, συμφώνησε με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη και για τη συνέχεια, η Αλ Φέιχα, η νεοφώτιστη στην κορυφαία κατηγορία του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας, διαπραγματεύεται και με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Ελληνικό δίαυλο έχει ανοίξει η Αλ Φέιχα. Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής τη συμφωνία της με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι 900.000 δολαρίων, ενώ προβλέπεται option επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο (έναντι ισόποσων απολαβών).

Αυτό είναι το ελληνικό deal που κατάφερε η Αλ Φέιχα. Πριν από 20 μέρες, δεν είχε πετύχει στην προσπάθεια της να υπογράψει τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Στον Έλληνα τεχνικό είχε επίσης προταθεί μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, ακριβώς με τις ίδιες απολαβές που προσφέρθηκαν στον Ταχτσίδη (900.000 δολάρια δηλαδή), ωστόσο ο πρώην τεχνικός Παναθηναϊκού και ΑΕΚ επίλεξε να μην αφήσει την Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα και έτσι η Αλ Φέιχα στράφηκε στον Σέρβο, Βουκ Ράσοβιτς για τον πάγκο της.

Το τρίτο ελληνικό deal είναι αυτό που ακόμη προσπαθεί το σαουδαραβικό club, όντας σε διαπραγματεύσεις με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο προκειμένου ο διεθνής Ελληνας στόπερ να συνεχίσει την καριέρα του εκεί. Υπάρχουν μάλιστα πληροφορίες που θέλουν τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό να βρίσκεται ήδη στην Αλ Μάιμα (την πόλη δηλαδή όπου εδρεύει η Αλ Φέιχα) ώστε να συζητήσει με τους ανθρώπους του συλλόγου.

TAGS THE SPORTS ECONOMIST ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ