ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Η Αλ Χιλάλ κατέθεσε αστρονομική πρόταση σε Λουκάκου και Τσέλσι για να τον πάρει στην Σαουδική Αραβία

Ο Ρομέλου Λουκάκου με τη φανέλα της Ίντερ κατά τη διάρκεια του τελικού του Champions League απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι | 10 Ιουνίου 2023
Ο Ρομέλου Λουκάκου με τη φανέλα της Ίντερ κατά τη διάρκεια του τελικού του Champions League απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι | 10 Ιουνίου 2023 @2023 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Η Αλ Χιλάλ επιστρέφει δυναμικά στη διεκδίκηση του Ρομέλου Λουκάκου, με την "Gazzetta dello Sport" να αποκαλύπτει πως η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας προσφέρει 50 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στον Βέλγο φορ και άλλα 50 εκατομμύρια στην Τσέλσι.

Η Ίντερ τού έκλεισε οριστικά την πόρτα (μετά από τις "κρυφές" συζητήσεις που άνοιξε με την Γιουβέντους), η Μίλαν επέλεξε άλλους δρόμους, η Γιουβέντους περιμένει πρώτα να πουλήσει πριν κινηθεί δυναμικά στην αγορά, ενώ η παραμονή του στην Τσέλσι δεν ήταν ποτέ στο τραπέζι.

Τα παραπάνω δεδομένα συνθέτουν την στενόχωρη ποδοσφαιρική πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί για τον Ρομέλου Λουκάκου, με την Αλ Χιλάλ να εμφανίζεται όμως (ξανά) στο προσκήνιο και να είναι έτοιμη να δώσει τη μαγική λύση.

Και αυτό γιατί έναν μήνα μετά από τις επαφές που είχε με τον παίκτη και τον μάνατζέρ του η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας επέστρεψε στο παιχνίδι της διεκδίκησής του βλέποντας το αδιέξοδο στο οποίο έχει βρεθεί, με την "Gazzetta dello Sport" να αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα πως η Αλ Χιλάλ κατέθεσε μία εξωπραγματική πρόταση.

Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα, οι άνθρωποί της ανέβασαν την προσφορά τους στον Λουκάκου από τα 40 εκατομμύρια ευρώ (έναν μήνα πριν) στα 50 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ενώ την ίδια ώρα εμφανίζονται διατεθειμένοι να ανταμείψουν την Τσέλσι με άλλα 50 εκατομύρια για να ανάψει το πράσινο φως για τη μεταγραφή.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η στάση τόσο του Λουκάκου (έχει εκφράσει την επιθυμία του να μείνει στην Ευρώπη) όσο και των Λονδρέζων (θέλουν άμεσα ρευστό στα ταμεία τους), με τον χρόνο να πιέζει από τη στιγμή που στις 11 Αυγούστου υπάρχει σέντρα στην Premier League για τη σεζόν 2023-24.

TAGS ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ