ΠΑΟΚ

Η αγωνία του Βιεϊρίνια

Η αγωνία του Βιεϊρίνια
INTIME SPORTS

Τι θα κρίνει την παρουσία του Πορτογάλου άσου, Αντελίνο Βιεϊρίνια, στις εξέδρες του Γκεζελκίρχεν την Τετάρτη.

Οι περιπτώσεις παικτών που φόρεσαν την φανέλα του ΠΑΟΚ και δέθηκαν με τον "Δικέφαλο" είναι πολλές... Τρεις από αυτές είναι του Αντρέ Βιεϊρίνια, του Στέλιου Μαλεζά και του Κώστα Σταφυλίδη, οι οποίοι κάνουν προσπάθειες ώστε την Τετάρτη (21/8) να βρεθούν στις κερκίδες του Γκεζελνκίρχεν και να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στην Σάλκε.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια έχει, ήδη, κανονίσει μέσω στενού του φίλου που είναι κοντά στον "Δικέφαλο" να εξασφαλίσει εισιτήριο για το ματς.

Η παρουσία του Πορτογάλου άσου, όμως, στο παιχνίδι δεν μπορεί να θεωρείται σίγουρη και θα εξαρτηθεί από το πρόγραμμα της Βόλφσμπουργκ, δεδομένου ότι η απόσταση μεταξύ Βόλφσμπουργκ και Γκεζελκίρχεν είναι περίπου 300 χλμ.

Αν, δηλαδή, μάθει ότι υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση για το πρωί της Πέμπτης (22/8), δεν θα καταστεί δυνατό να ταξιδέψει για το Γκεζελκίρχεν, αφού το ματς ξεκινάει στις 21.45 και δεν θα προλάβει να επιστρέψει για την προπόνηση.

Ετσι, πλέον, ο Πορτογάλος αγωνιά να ενημερωθεί πότε ακριβώς θα είναι η προπόνηση της Βόλφσμπουργκ την Πέμπτη (22/8), για να διαπιστώσει αν θα είναι ένας από τους θεατές του αγώνα Σάλκε-ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ