ΑΕΚ

"Η ΑΕΚ θέλει τον 24χρονο στόπερ της Βάαλβαϊκ, Αχμέντ Τουμπά"

Ο Αχμέντ Τουμπά
Ο Αχμέντ Τουμπά PRINT SCREEN YOUTUBE

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός της Βάαλβαϊκ, Αχμέντ Τουμπά, βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αλγερία.

Η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικό και σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα lexpressiondz στην Αλγερία, έχει στη λίστα της τον 24χρονο στόπερ της Βάλβαϊκ, Αχμέντ Τουμπά.

Το συμβόλαιό του με Βάαλβαϊκ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2023, αλλά όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα ο Αλγερινός διεθνής είναι πιθανό να φύγει από την Ολλανδία στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Μάλιστα, εκτός από την Ένωση, μεταξύ των συλλόγων που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του είναι και οι Λάτσιο, Ρόμα, Λεβερκούζεν, Σεβίλλη και Μπενφίκα.

Ο Τουμπά κατάγεται από την Αλγερία και τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει 29 συμμετοχές, μοιράζοντας και μία ασίστ. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί και στην Μπριτζ.

"Ο αριστεροπόδαρος βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων που επιδιώκουν να ενισχύσουν την άμυνά τους. Μεταξύ των διεκδικητών είναι οι Λάτσιο, Ρόμα, Λεβερκούζεν, Μπέτις, Σεβίλλη, ΑΕΚ και Μπενφίκα. Σε αυτή τη λίστα προστίθεται τώρα κι ένας Γάλλος διεκδικητής, η Τουλούζ, που εξασφάλισε την άνοδό της στη Ligue 1.

Οι Γάλλοι ετοιμάζονταν να υποβάλλουν προσφορά ύψους σχεδόν 1 εκατ. ευρώ για τον παίκτη που αγωνίστηκε σε 28 παιχνίδια στη φετινή Eredivisie", αναφέρεται χαρακτηριστικά.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ