ΑΕΚ

Η ΑΕΚ πήρε την απόφαση για τον Βράνιες, όμως εκείνος δεν έχει λάβει τη δική του

Ο Όγκνιεν Βράνιες
Ο Όγκνιεν Βράνιες EUROKINISSI SPORTS

Στα άκρα οδηγεί την υπόθεση του Όγκνιεν Βράνιες η ΑΕΚ καθώς μπαίνει σε διαδικασία απομάκρυνσής του από την ομάδα. Τι θα κάνει όμως ο Βόσνιος;

H ΑΕΚ έμαθε τόσα χρόνια τον Όγκνιεν Βράνιες να νιώθει για κάποιο λόγο υπέρτερος των άλλων στα αποδυτήρια, γνωρίζοντας ότι κάθε παραστράτημά του θα συγχωρείται. Ασφαλώς η ΠΑΕ έβγαλε σημαντικό κέρδος από εκείνον, η πώληση των 3,2 εκατ. ευρώ στην Άντερλεχτ το καλοκαίρι του 2018 της απέφερε ένα μεγάλο έσοδο. Όμως η ιστορία θα έπρεπε να είχε τελειώσει εκεί...

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος ο οποίος έχει κάθε δικαίωμα να αισθάνεται περισσότερο ενοχλημένος από κάθε άλλον με τις συμπεριφορές του Όγκνιεν Βράνιες απέναντι στην ΑΕΚ, ειδικά κατά το τελευταίο και κομβικό διάστημα της σεζόν που ολοκληρώθηκε, αυτός είναι αναμφίβολα ο Μελισσανίδης.

Τον στήριξε επί σειρά ετών, τον συγχώρεσε για ένα σωρό σοβαρά λάθη του, τον αγκάλιασε σαν παιδί του, προφανώς και να τον επέβαλλε σε κάποιες περιπτώσεις αγνοώντας αντίθετες φωνές εντός της ομάδας. Πλέον δεν υπάρχει γυρισμός σε αυτή τη σχέση, ο Βόσνιος θα αποχωρήσει. Το θέμα είναι πότε και πώς...

Η αρχική επιθυμία του Αλμέιδα ήταν να δουλέψει μαζί του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας κι εκεί να διαπιστώσει αν μπορεί να τον βάλει στα δικά του καλούπια και αν ο ίδιος ο παίκτης είναι πρόθυμος να δείξει ένα αμιγώς επαγγελματικό πρόσωπο για να κερδίσει ξανά τη θέση του και τη χαμένη εμπιστοσύνη από την πλευρά της ομάδας.

Πλέον αποκλείεται να συμβεί αυτό, αυτή τη φορά θα βρει απέναντί του την ανένδοτη στάση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, στα αφτιά του οποίου έχουν φτάσει πολλά πράγματα για όσα ο Βράνιες έκανε κατά τη διάρκεια των πλέι οφ, θέτοντας επί της ουσίας τον εαυτό του εκτός ομάδας.

Από την άλλη, βέβαια, ο Βόσνιος στόπερ ξέρει καλά ότι δύσκολα θα βρει ένα συμβόλαιο σαν κι αυτό που έχει στην ΑΕΚ, γι' αυτό δεν αποκλείεται να 'καθίσει' επάνω σε αυτό ακόμα κι αν του πουν ότι δεν θα υπολογίζεται κι ότι θα πρέπει να αποχωρήσει.

Άλλωστε η κλήση του σε απολογία ήταν απλά η αφορμή που η Ένωση έψαχνε για να βάλει στις ράγες την απομάκρυνσή του, κάτι για το οποίο σας είχε ενημερώσει αποκλειστικά το SPORT24.

Το να τραβά υποθέσεις συμβολαίων στα άκρα, είναι κάτι που το έχουμε ξαναδεί από τον Βόσνιο στόπερ, καθώς επί δύο σεζόν ήταν μαύρο πρόβατο στην Άντερλεχτ όμως ουδέποτε ενέδωσε στην επιθυμία του βελγικού συλλόγου να λύσουν τη συνεργασία τους, καθώς είχε λαμβάνειν 900.000 ευρώ ετησίως. Έτσι, για δύο ολόκληρα χρόνια απολάμβανε υψηλές αποδοχές δίχως επί της ουσίας να παίζει στην ομάδα η οποία τον πλήρωνε αδρά.

Αντιθέτως τα πράγματα είναι ρευστά για τον Γιώργο Τζαβέλλα ο οποίος είναι πιθανό να παραμείνει ως μία εναλλακτική λύση στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών καθώς πέρα από τη βοήθεια που μπορεί να δώσει σε κάποια παιχνίδια, εκτιμάται ιδιαίτερα η συνολική στάση του στα αποδυτήρια σε όλη τη διάρκεια της περυσινής, πολύ δύσκολης σεζόν για την ΑΕΚ.

Σίγουρα πάντως, θα είναι μια επιλαχούσα επιλογή πια, τέταρτος στην ιεραρχία πίσω από τους δύο που θα αποκτηθούν για βασικοί και τον τρίτο Σίμο Μήτογλου.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ