ΑΕΚ

ΑΕΚ: Πώς οι Τζαβέλλας και Βράνιες βγαίνουν εκτός πλάνων

Οι Γιώργος Τζαβέλλας και Όγκνιεν Βράνιες
Οι Γιώργος Τζαβέλλας και Όγκνιεν Βράνιες EUROKINISSI SPORTS

Το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο της ΑΕΚ, Γιώργος Τζαβέλλας και Όγκνιεν Βράνιες σε πολλά ματς της σεζόν που πέρασε, είναι πολύ πιθανό να δει την πόρτα της εξόδου. Το SPORT24 εξηγεί.

Το πάντρεμα των Όγκνιεν Βράνιες και Γιώργου Τζαβέλλα στο κέντρο άμυνας της ΑΕΚ, αποδείχτηκε μη λειτουργικό. Δεν είναι υπερβολή να πει κάποιος ότι επρόκειτο για μια έμπνευση που οδήγησε σε αποτυχία. Γι αυτό και οι δύο, πέραν των επιπλέον λόγων που προβληματίζουν, βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου.

Η εισήγηση του Αλμέιδα και το μέλλον του Τζαβέλλα

Μένοντας πρωτίστως στο αγωνιστικό σκέλος, ο Ματίας Αλμέιδα έχει ήδη εισηγηθεί την απόκτηση αριστεροπόδαρου στόπερ, ο οποίος αναζητείται στην αγορά. Αυτό από μόνο του καταδεικνύει ότι η παραμονή του Τζαβέλλα θα αποφασιζόταν για λόγους επάρκειας εναλλακτικών λύσεων και μόνο.

Ωστόσο μετά τα τελευταία γεγονότα και τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε από τους οπαδούς της ΑΕΚ - όπως και ο Μάνταλος - δεν παρουσιάζεται και ο ίδιος τόσο ζεστός για την παραμονή του, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο για επιπλέον ένα έτος. Ωστόσο το πρώτο που στην Ένωση μετρούν, είναι ότι ο προπονητής θέλει άλλον στόπερ για βασικό.

Ο Βράνιες έθεσε ουσιαστικά εαυτόν εκτός ομάδας

Για τον Βράνιες τα πράγματα ήταν - για ένα διάστημα - εντελώς αντίστροφα. Ο Αλμέιδα ήθελε να δουλέψει μαζί του και να διαπιστώσει αν μπορεί να τον βοηθήσει ώστε να εμφανίσει τον παλιό καλό εαυτό του. Θα τον έβλεπε στην προετοιμασία και βάσει των συμπερασμάτων του θα έκανε και την τελική εισήγησή του. Ωστόσο ο ίδιος ο Βόσνιος στόπερ, με τις συμπεριφορές του, έθεσε επί της ουσίας εαυτόν εκτός ομάδας.

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι αποχώρησε για την πατρίδα του πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ όλοι οι συμπαίκτες του που δεν είχαν επίσης δικαίωμα συμμετοχής, ήπιαν όλο το ποτήρι μέχρι τον πάτο. Γενικότερα τον τελευταίο καιρό, δεν είχε το παραμικρό ψυχικό και αγωνιστικό δέσιμο με την ομάδα, γι αυτό και βρέθηκε εκτός των επιλογών Οφρυδόπουλου.

Ασφαλώς, επειδή και οι δύο έχουν συμβόλαια, θα πρέπει να βρεθεί και η φόρμουλα να αποζημιωθούν. Ο Βράνιες μοιάζει να είναι η πιο δύσκολη περίπτωση αν θυμηθούμε ότι και στην Άντερλεχτ είχε βρεθεί πολύ γρήγορα εκτός ομάδας, όμως ουδέποτε αποδέχθηκε να παραιτηθεί των πολύ υψηλών αποδοχών του.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ