ΑΕΚ

"Η ΑΕΚ έστειλε άνθρωπο στη Ρουμανία για τον Βαντίμ Ράτσα"

Ο Βαντίμ Ράτσα της Βολουντάρι
Ο Βαντίμ Ράτσα της Βολουντάρι PRINT SCREEN YOUTUBE

Την περίπτωση του 29χρονου μέσου της Βολουντάρι, Βαντίμ Ράτσα, εξετάζει η ΑΕΚ, η οποία σύμφωνα με τα Μέσα στη Ρουμανία, έχει στείλει άνθρωπο για να παρακολουθεί από κοντά τον παίκτη.

Ο 29χρονος μέσος της Βολουντάρι, Βαντίμ Ράτσα, βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα Μέσα στη Ρουμανία.

Όπως αναφέρει μάλιστα σημερινό (10/4) δημοσίευμα του Prosport, η Ένωση, που εξετάζει την περίπτωση του παίκτη της ρουμανικής ομάδας, έχει στείλει δικό της άνθρωπο στη χώρα, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον Μολδαβό διεθνή.

Οι εμφανίσεις του Ράτσα τη φετινή σεζόν έχουν τραβήξει την προσοχή, με τον έμπειρο ανασταλτικό μέσο να έχει σκοράρει επτά γκολ και να έχει μοιράσει τέσσερις ασίστ σε 34 παιχνίδια.

Μάλιστα, το εν λόγω ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι: "Οι Έλληνες είναι εντυπωσιασμένοι από τις εμφανίσεις του ποδοσφαιριστή και έστειλαν τους εκπροσώπους τους στα τελευταία ματς του πρωταθλήματος για να τον παρακολουθήσουν".

Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Σέριφ, με την οποία κατέκτησε δύο φορές το πρωτάθλημα της Μολδαβίας τις σεζόν 2011/12 και 2012/13, ενώ με τη Μιλσάμι πανηγύρισε το κύπελλο.

Την ίδια στιγμή, ενδιαφέρον για την περίπτωσή του έχει παρουσιάσει η Αλ Φατέχ από τη Σαουδική Αραβία, αλλά και η Βίντι από την Ουγγαρία.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ