ΑΕΚ

Η ΑΕΚ διαψεύδει ότι ενδιαφέρεται για τον Ζιντού

Ο Ζιντού από αγώνα του Μάλι με τη Νέα Ζηλανδία
Ο Ζιντού από αγώνα του Μάλι με τη Νέα Ζηλανδία © 2017 TSERING TOPGYA/AP IMAGES

Η ΑΕΚ διέψευσε το δημοσίευμα της Equipe για το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον 21χρονο μέσο της Μονακό, Σαλάμ Ζιντού. Δεν έχει γίνει ακόμα η συνάντηση του Γιαννίκη με Κονέ και Παπαδημητρίου για τα μεταγραφικά.

Η έγκριτη Equipe έγραψε για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 21χρονο μέσο της Μονακό, Σαλάμ Ζιντού, το μεσημέρι της Τρίτης (7/12). Λίγες ώρες αργότερα ήρθε η Ένωση να διαψεύσει το συγκεκριμένο δημοσίευμα τονίζοντας πως η ΑΕΚ δεν έχει δείξει το παραμικρό ενδιαφέρον για την περίπτωση απόκτησης του διεθνή μέσου από το Μάλι.

Με αφορρμή το θέμα του Ζιντού θα πρέπει να σημειώσουμε πως ακόμα δεν έχει γίνει η συζήτηση ανάμεσα στον Αργύρη Γιαννίκη και τους Κονέ, Παπαδημητρίου με αφορμή τα μεταγραφικά και τις θέσεις για τις οποίες η ΑΕΚ θα ψάξει για ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Όπως έχουμε γράψει εδώ και καιρό στο SPORT24 δεδομένα η Ένωση θα ψάξει για έναν χαφ και από εκεί και πέρα οι επόμενες κινήσεις θα έχουν να κάνουν και με τις αποχωρήσεις. Αν φύγει εξτρέμ, θα αποκτηθεί εξτρέμ. Αν φύγει στόπερ, θα έρθει στόπερ.

Ενώ επίσης στην ΑΕΚ πρέπει να δουν τι θα γίνει και με τα συμβόλαια των Ινσούα και Νταντσένκο τα οποία είναι κοντά στα 700.000 ευρώ και πως θα τα λύσουν ώστε να υπάρξουν και άλλα διαθέσιμα χρήματα στα ταμεία.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ